2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
عزیزم یه سوال دیگه، شما میدونید جواب آزمایش اسپرم که تو کلینیک انجام بدیم چقد وقته میدن؟ 

جواب تو سیستم همون موقع میدن ولی ابن سینا معمولا مکتوبشو دو سه روز بعد میداد.... 

بقیه مراکز رو نمیدونم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان سینال اف و گونال داشتم

خوب عزیزم فقط این دو نبودن که.... 

اینا تحریک تخمدان هستن..... 

مهار چی داشتی؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهاری ستروتاید بود

آهان..... 

پس با سیکل آنتاگونیست جواب نداده..... 

شاید بهتر باشه نوع سیکلت تغییر کنه.... 

سلام مجدد چرا کسی جواب منو نمیده؟ حتما باید از قبل آشنایی داشته باشیم؟ میشه از هزینه ها ی میکرو در ر ...

عزیزم من هزینه رویانو نمیدونم ولی تو همون مایه های ابن سینا بود فکر کنم یا یه کم کمتر.... 

حالا تو هزینه ابن سینا رو هم بدونی عیار دستت میاد.... 

ضمنا اینجا اصلا آشنا غیر آشنا نداریم همه مثل همن و کنار هم..... 

من پستارو دونه دونه میخونم..... 

مثلا نگاه کنی میفهمی من تازه به این پستت رسیدم و بیست صفحه ای عقبم.... 

اناجون پيشنهادشو دادم دكتر پذيرفت امّا قبلش يه چيزي بايد برات تعريف كنم نظرت برام مهمه من به خاطر ...

عزیزم خوب اولا که عمل خوب و غیر خوب داریم..... 

بعدشم خوب بعد عملم کنترل داریم و باید مانع برگشتش بشیم..... 

هر دفعه ای که پریود بشی ریسک برگشت داری.... 

کسی اینجا اندومتریوز داره که بامیکرو بارداربشه

من داشتم بعد لاپرا و درمان با میکرو باردار شدم بعدشم دوباره طبیعی باردار شدم.... 

دوستان طبق شرایطم یه کم مجبورم تلگرافی جواب بدم..... 

ضمنا پست‌هایی که سواله جواب میدم و برا تشکر فقط لایک میکنم..... 

فدات خاله عزیزش 😍❤️🥰❤️🌹😘   امروز  رفته بودم  بیرون اب و هوام عوض بش ...

به به لانه‌گزینی مبارکه..... 

سلام عزیزم منم دفعه اولی که انتقال دادم درد کمر و دردهای پریودی داشتم حتی سینه هام سنگین شده بود طور ...

الهی قربونتون بشم ممنونم.یعنی کمر درد اینا هم نداشتین؟یا درد پری؟

اخه از هر کی پرسیدم گفته دل درد کمر درد تهوع تیر کشیدن و... منم چون ندارم نا امید شدم

من داشتم بعد لاپرا و درمان با میکرو باردار شدم بعدشم دوباره طبیعی باردار شدم.... 

خداروشکر بااولین میکرو؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام دوستان گلم .من رو کم و بیش بچه های قدیمی می شناسن .دیگه هم دوره های من بچه دومشون رو خداروشکر ا ...

عزیزم جنینات سه روزه بودن..... 

انشالله این دفعه حتما جواب میگیری.... 

سلام آناجان خوبی عزیزم؟شرمنده که سوال میپرسم دم ودقیقه من پریودشدم پریروز صبح شرمنده کمی اومد که من ...

عزیزم نمیدونم بی حسیه ربط داره با نه.... 

یعنی کلا خونریزی نداشتی؟ 

من چند ماه قبل رفتم مطبش و ازش خواستم انتقالم برعهده بگیره قبول نکرد   اما شروع ای وی اف   ...

ارمغان جون رفتم صحبت كردم و قرار شد دكتر نصر انتقال بده گفتن چون از اول تو گاندي پرونده داشتي مشكلي نيست.

منتهي يك حساب سر انگشتي كردن ديدن اگر پس فردا پريود بشم انتقالم ميفته حدودا 27 اسفند و چون ماه قبل پانكچر كردم احتمال اينكه پريودم اين ماه عقب بيفته زياده و در اون صورت انتقال ميخوره به تعطيلات عيد! 

بهرحال گفتن منتظر ميشيم ببينيم كي پريود ميشي بعد تصميم ميگيريم ولي از نظر انتقال با دكتر نصر مشكلي نيست

دو روز پيش چند تا لك ديدم ولي قطع شد و خبري از پريود نيست

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم