2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
الهی عزیزمممم خدا هردوتاشو برات نگهداره و حفظش کنه 😍🥰🤲🤲 برای من یدونه انتقال دادن گلم

الهی خداحفظش کنه ❤😍

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
الهی خداحفظش کنه ❤😍

ممنونم عزیزدلم 😍😘❤️

الان این موقعه 😒ابریزش بینی دارم دستمال کاغذی گذاشتم داخل سوراخای بینیم 😂😂😂 هیچ راه حلی دیگه پیدا نکردم 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزدلم 😍😘❤️ الان این موقعه 😒ابریزش بینی دارم دستمال کاغذی گذاشتم داخل سوراخای بینی ...

سرماخوردی ینی؟

راستی نشاسته خوردی تو؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ممنونم عزیزدلم 😍😘❤️ الان این موقعه 😒ابریزش بینی دارم دستمال کاغذی گذاشتم داخل سوراخای بینی ...

تو نه شما😁😄

نمیدونم دوستمون masi_007# بالاخره مامان شد  کاش بیایی خبری از خودت بدی.......انشاله سرت گرم ...

مریم جونم من تازه پریودم تموم شده...اصلا نمیخوام یه مدت بهش فکر کنم...واقعاااا اذیت شدم مدت انتظارو منفی شدن بعدش...هروقت روحیه ام قوی شدو حالم خوب خوب بود میرم سراغش...میدونم زمانو دارم از دست میدم ولی واقعا نیاز به ریکاوری دارم....همیشهههه برای همه اتون دعا میکنم و جلوی چشمام هستین❤❤❤🌸🌸🌸

سرماخوردی ینی؟ راستی نشاسته خوردی تو؟

اره سرما خوردم دیروز مثل برف ندیده ها بیرون بودم گفتم بازی کنم که نشد ولی این شد نتیجه اش 😂

نشاسته نه نخوردم عزیزم 

مریم جونم من تازه پریودم تموم شده...اصلا نمیخوام یه مدت بهش فکر کنم...واقعاااا اذیت شدم مدت انتظارو ...

عزیزمممم ان شالله خدا بهترین هارو نصیبت کنه 😍🥰🤲🤲 

بهترینهارو میخوام از خدا برات گلم 🙏🏻🥰

بهار جوون از دکتر طرازی چجوری میشه وقت گرفت؟ ویزیت اول خودش میبینه؟ جنین شناس آبان کدوم دکتره ؟

عزیزم من با مطبش تماس گرفتم و برای ویزیت اول دوماه بعد بهم نوبت داد ...بله فقط با خودش ویزیت میشی 

جنین شناس آبان هم نمیشناسم 

درناز جون آصفجاه تو زمينه اندومتريوز البته جراحي آندومتريوز تبحر داره 

مرسی گلم 

منکه فعلا همه چیو ول کردم 

درصورتیکه باید برم نصر فیبروممو ببیته 

برم پیش چوبساز راستی اومده ؟

بچه ها اینکه میگید بعد انتقال گرمی نخورید من قبل انتقال قبلش بیشتر گرمی میخوردم بعد ازاونم دیگه ناخ ...

عزیزم گرمی خوردن مشکلی نداره،گرمی قاعده آور نباید بخوری مثلاً دارچین یاسیاهدانه و.....

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....