2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
اشکال نداره خواهر یخورده زعفرون تازه بچه رو شاد کرده اون تو😂😂😂

زرد نشه خوبه 😂  خوو یکم شوک دادمش 😂😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
قربون کار خدا بشم ببین ما چقدر زجر میشکیدم درمان پشت درمان سختی های این راه چشم انتظاریش 😔 دیروز ی ...

انشالله به حق بزرگی خداوند که همین ماه شما هم خبربارداریتو میدی و نوبت ناز کردت میرسه عزیزم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله اولش میرم آی یو آی بعد نگرفت میرم 

آی یو آی واقعا درجا زدنه عزیزم اصصصلا بدرد نمیخوره من به دکترهمسرم وقتی گفتم تاحالاندیدم کسی با ای یو آی نتیجه بگیره سرش انداخت پایین یه خنده زد که یعنی دقیقا همینطوره 

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
انشالله به حق بزرگی خداوند که همین ماه شما هم خبربارداریتو میدی و نوبت ناز کردت میرسه عزیزم.&nb ...

الهی امین عزیزم خدا از دهنت بشنوه 🌹🥰🤲🤲🤲🙏🏻 

همین دعاهای شما عزیزان منو پیش برده و بهم انرژی مثبت داده 🌹☘️🍀

همون بهتر زیاد نخوابی هرچی بیشتر داخل تخت باشی فکزای منفی بیشتره و تحرک یکم خوبه من همون دو روز استر ...

آره باید برم بیرون اینطوری اذیت میشم و حوصلم سرمیره

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آره باید برم بیرون اینطوری اذیت میشم و حوصلم سرمیره

اره عزیزم اب و هوات عوض میشه جوجه جاش امن امانه نگرانش نباش 😍

آی یو آی واقعا درجا زدنه عزیزم اصصصلا بدرد نمیخوره من به دکترهمسرم وقتی گفتم تاحالاندیدم کسی با ای ی ...

والا چی بگم عزیزم منم خیلی بهش اعتقاد نداشتم ولی هم دکترم اصرار بر آی یو آی داره و هم چندنفر شنیدم با ذخیره پایین آی یو آی شدن و بارداری صورت گرفته، چاره چیه خواهر منم گفتم این راهم میرم توکل برخدا نشدم نشد دیگه چاره چیه دوباره از نو شروع میکنم

منتظر معجزه ام😍
اره عزیزم اب و هوات عوض میشه جوجه جاش امن امانه نگرانش نباش 😍

انشاءالله جوجه توام همینطور،دوتا انتقال دادی؟میگم خدا من دوتاشو میخوام برامون نگهشون دار

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
انشاءالله جوجه توام همینطور،دوتا انتقال دادی؟میگم خدا من دوتاشو میخوام برامون نگهشون دار

الهی عزیزمممم خدا هردوتاشو برات نگهداره و حفظش کنه 😍🥰🤲🤲

برای من یدونه انتقال دادن گلم

والا چی بگم عزیزم منم خیلی بهش اعتقاد نداشتم ولی هم دکترم اصرار بر آی یو آی داره و هم چندنفر شنیدم ب ...

انشالله که بزودی معجزه ای که منتظرشی اتفاق بیافته عزیزم 😘😍

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان