2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046837 بازدید | 684554 پست
خسته نشو....انشاله درست میشه اما خدایی من میبینم کسایی رو اهل قلیون و سیگار و مشروب اما براحتی بارد ...

ممنون گلم سر دوراهی موندم که برم برای شروع سیکل جدید یا نه.راست میگی بعضی ها اهل همه چی هستن بعد اینقدر راحت باردار میشن زایمان میکنن که هیچی نمیفهمن ولی بعضی ها مثل ما .............ولی بازم خدارو شکر  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته نشو....انشاله درست میشه اما خدایی من میبینم کسایی رو اهل قلیون و سیگار و مشروب اما براحتی بارد ...

عزیزم چی شد دیدم پریود شدی واقعا ناراحت شدم دلم خوش بود خبرای خوشی ازت میشنوم ان شاالله خدا هیچ زنی مورد امتحانش قرار نده دعامیکنم بزودی زود خبر ننه شدنت رو بدی🥰🤲🙏🏻😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره عزیزم منم انتقال دادم امروز ۷ روزمیشه ازمایشم هفته اینده دوشنبه 😍

من امروز پنجمین روزه،ازمایش من دیرتره۲۱زودتر برم نشون نمیده؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

قربون کار خدا بشم ببین ما چقدر زجر میشکیدم درمان پشت درمان سختی های این راه چشم انتظاریش 😔

دیروز یه از اشناهامون بارداره ۲ ماهشه اینقدر ناز میکرد هی میخوابید میگفت اینو میخوام اینو نه 😂بعد به همسرم گفتم خوش بحالش چقدر زود باردارشده بنده همسرم گفت جای شکر داره ما اینهمه زجر میکشیم بخاطر داشتن یدونه اش میگفت دعامیکنم هیچ کسی این راهو نره که خیلی سخته با حرفاش بغض کرده بودم 😔

استراحت مطلقی ؟؟؟

استراحت مطلق نمیدونم چطوریه😁ولی تاامروز فقط برا نماز و دستشویی و اینا بلند شدم ،گاهی رو مبل نشستم،جایی ام نرفتم چون من دوروز بعد پانکچرم انتقال دادن،درد داشتم الانم زود خسته میشم وقتی بلند میشم میرم میشینم ،همش میام رو تخت دراز میکشم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من امروز پنجمین روزه،ازمایش من دیرتره۲۱زودتر برم نشون نمیده؟

۱۲ روز بعد انتقالم نشون میده اگر جنینت سه روزه بوده ۱۴ روز صبرکن گلم

الهام جون قبل و بعد انتقالhcgداشتی ؟

نه عزیزم فقط استرادیول و پروستروژن دارم و امپول بهم ندادن 

استراحت مطلق نمیدونم چطوریه😁ولی تاامروز فقط برا نماز و دستشویی و اینا بلند شدم ،گاهی رو مبل نشستم،ج ...

همون بهتر زیاد نخوابی هرچی بیشتر داخل تخت باشی فکزای منفی بیشتره و تحرک یکم خوبه من همون دو روز استراحت بودم بعدا همه کارارو خودم انجام دادم تا دیروزم همش بیرون بودم فکرکنم این جوجه از دیوار راه میره 😂😂

۱۲ روز بعد انتقالم نشون میده اگر جنینت سه روزه بوده ۱۴ روز صبرکن گلم

سه روزه بوده آره،الهامی جون همه تو این مدت انتظار ک میخوان بزن ازمایش بدن،وقت پریود قبلیشونم توش هست دیگه درسته؟من الان وقتش تقرییا سه روز یا چهارروز دیگست،بعد موقعیا زودتر از پریود قبلی آدم دردش بگیره هر از گاهی این نشونه بدیه؟

با حساب بچه ها من الان امروز جنینام وقت لانه گزینیشونه و سه چهار روز دیگم وقت پ دردم بگیره مال چیه ینی من میترسم

دكتر عميد به من پودر پروكسيد وومن داده

ما هم رفتیم پیش جنتی به همسرم پروکسید داد یکماه استفاده کرد ازمایشش بهتر شد ولی هنو خیلی مونده تا نرمال بشه🤦‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘