2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
دکترت کیه؟ آره انصافا خیلی خوب و با حوصله وقت میذاره و خدایی دیشب من ساعت ۱ آخرین نفر بودم با این ح ...

دکتر البرزی ....شیراز

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آنا جون طریقه مصرف برای شما چطوری بود؟ تزریقش آهسته بود ؟ چند وقت قبل انتقال بود؟ آخه دکترا به این ...

اگه مدارک پزشکی داشته باشی میتونی تایید بیمه بگیری 

در مورد عوارضش همه ی داروها عوارض دارن و لی این سرم فوایدش زیاده و عوارض نادر داره،شما قبل تزریق بهتره آ اس آ مصرف کنی

عوارض جانبی ممکنه داشته باشه و گذراست مثلا تپش قلب یا لرز یا تهوع و...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریم.جون مبخای ای یو ای انجام بدی دوباره؟

خواهرجان من رفتم دکتر که بگم این دو ماه رو استراحت یدم و تقویت تخمدان و رحم....

اما دکتر گفت حتما بار سوم هم انجام بده اگه نشد بعد ای وی اف!😐

در مورد تقویت هم کلا فکر کنم قبول نداره....آخه گفت همین داروهای تحریک گزاری تخمک خودش خیلی قویه! بعد تو میخواهی با یه چیز دیگه تقویت کنی😅😅😅😅

اما خب بقول شوهرم میگه رحمت گرم کن در کنار این کارای دکتر....شوهر ما میگه تخم مرغ هم باید روش خوابید و درست گرم بشه که تبدیل به جوجه بشه 😄.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم امروز رفتم دکتر ب من هم پنتاپرازول هم ب6-هم میتکلوپرامید داد

انا جان شما چندروز داروهای پنتروپرازول و ب 6 استفاده کردین تا بهتر شدید

دگ دارم کلافه میشم ازین همه سوزش معده و حال بدیم

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
بچه ها اینکه میگید بعد انتقال گرمی نخورید من قبل انتقال قبلش بیشتر گرمی میخوردم بعد ازاونم دیگه ناخ ...

عزیزم منم مثل شما همه چی خوردم بفکر اینکه بده نبودم   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
هرچیزی بعد انتقال میتونه علایم بارداری بلشه الان کامل خوابیدی؟ 

انشاالله که باشه 

نه عزیز من تو استراحت کامل نبودم فقط آشپزی و کارای سنگین نمیکنم ، دستشویی هم معمولی استفاده می کنم  🙈🙈🙈

فقط این روزا خیییلییی کند سپری میشن ....  

عزیزم همسرتون چه مکمل هایی رو استفاده کردن؟

پنتوکسی فیلین، کلومیفن ،امپول سینال اف. امپول مریونال، ال کارنتین ، سلن پلاس، رویال ژل، پودر اینوفولیک، کتوتیفن، کارنی تین ،ویتانین سی.

عزیزم منظور از گرمی زیاده روی در خوردن گرمیجات و  چیزهای قاعده اور مثل زعفرونه نه خوراکی ه ...

ازی جونم من یه چیز زعفران دار خوردم اونم روز سوم انتقالم بود دیگه نخوردم 🥺گرمیجات و سردیجات باهم میخورم 

مگه نباید خورد تو پریودی توروخدا یکی به منم توضیح بده برای اینکه ضخامتم کم نشه تو پریود چیکار کنم قب ...

نمیدونم من شنیدم چیزایی که قاعده آورن یا پریودی رو تشدید میکنن باعث میشه ضخامت نازک شن.برای همین جرات نمیکردم هیچی بخورم.ولی شوهرم دید واقعا حالم بده.داشتم میمردم از درد.رفت یکم زنجبیل تازه با اب جوش و عسل درست کرد برام.دوتا لیوان از اون خوردم خیلی اروم شدم.شکمم رو هم با روغن سیاهدونه ماساژ دادم و کیسه ی آب گرم گذاشتم و بعد با شال بستم.دیگه صبح نمیدونم ساعت چند خوابم برده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انشاالله که باشه  نه عزیز من تو استراحت کامل نبودم فقط آشپزی و کارای سنگین نمیکنم ، دستشویی هم ...

دقیقا همینطوره روزها ساعتها خیلی کُند  میگذره 😓

دوستم شما دوبار آی یو آی کنی به اندازه یکبار آی وی اف هزینه دارو داری و ذخیرت کمتر میشه و ریسک زیادی ...

آخه عزیزم من ۴ساله تو اقدامم و تو این مدت میگم خیلی لترزول و کلوفمین و آمپولو تزریق کردم ولی هیچ بارداری صورت نگرفت، امسالو دیگه هیچ کاری نکردم و فقط تقویتی دارم میخورم

منتظر معجزه ام😍