2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684563 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اینکه رمی وسردی رو باهم بخوری ایراد نداره اما فقطططططط گرمی خوردن خوب نیست وگرنه برای تو خو ...

آره امروز پنجمین روزه،نشاسته واقعا تاثیر داره؟تو آب گرم یا سرد؟فرق نداره

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
باید برم به زور برام بنویسه. تلفنی میگه پریود شدی بیا یا تاخیر داشتی. آزمایشم باید بپرسم البته ویتام ...

فدات عزیزدلم اره حتما برو، آرهههههههههه ازمایشاتو چک کن به ویژههههههه ویتامینDکه اصل لانه گزینیه تا قبل انتقالم فقط میتونی قرصش رو بخوری پس زودتر برو چک کن، فربونت مهربونم

بچه ها اینکه میگید بعد انتقال گرمی نخورید من قبل انتقال قبلش بیشتر گرمی میخوردم بعد ازاونم دیگه ناخ ...

عزیزم منظور از گرمی زیاده روی در خوردن گرمیجات و  چیزهای قاعده اور مثل زعفرونه نه خوراکی ها معمولی که ادم روزانه و به مقدار متناسب میخوره

آره امروز پنجمین روزه،نشاسته واقعا تاثیر داره؟تو آب گرم یا سرد؟فرق نداره

برای لانه گزینی همون اوایل انتقال بخوری خوبه بی تاثیر نیست عزیزدلم اره بخور، تواب ولرم بایکم نبات خیلی هم نخوریا ک یبوست نشی

ای جانم پس3روز مونده تا انتظارت تموم بشه.... ان شاء الله ک تا9ماه مامان شدنت ادامه داره گلم، استراحت ...

احتمالا فردا ظهر برم 

استراحت فقط ۴ روز بعدش  کارامو انجام دادم حتی مهمون یهویی داشتم 

عزیزم منظور از گرمی زیاده روی در خوردن گرمیجات و  چیزهای قاعده اور مثل زعفرونه نه خوراکی ه ...

آهان منظور دارچین و زعفرون و رازیانه و...

ممنونم😘

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
فداتشم هیچ وقت از درگه حق ناامید نشو ولی عزیزدلم اگه دیدی طبیعی نشد نرو تخمک اهدایی بلکه میکرو با تخ ...

انشالله اولش میرم آی یو آی بعد نگرفت میرم 

منتظر معجزه ام😍
سلام. فدات. عزیزم والا برا من عوارض نداشته. بعضیا حالت تهوع و این چیزا داشتن اونم یه دارویی چیزی تو ...

آنا جون طریقه مصرف برای شما چطوری بود؟ تزریقش آهسته بود ؟ چند وقت قبل انتقال بود؟

آخه دکترا به این نتیجه رسیدن منم باید اینو بزنم اما گرونه و عوارض هم داره

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
انشالله اولش میرم آی یو آی بعد نگرفت میرم 

دوستم شما دوبار آی یو آی کنی به اندازه یکبار آی وی اف هزینه دارو داری و ذخیرت کمتر میشه و ریسک زیادیه

اگه بتونی دکتری پیدا کنی که به مکملا و تقویت تخمک اعتقاد داشته باشه و نوی سبکل طبیعی فولیکول و اندومتر چک کنه و در صورت نیاز hcgبده و اقدام داشته باشی بمراتب بهتر از ای یو ای هستش،البته این نظر و تجربه منه

بازم هر جور بصلاحته