2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684566 پست
سلام دوستا  عزیزم من شانسمو با تخمک اهدایی امتحان کردم روز هشت انتقالم.منتهی علایم خاصی ن ...

عزیزم بی علامتترین بودممممممم..... 

پس دنبال علائم نگرد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا آخر ماه مگه فاصل پانکچر با انتقال اینقدره؟

كسي كه هايپر بشه براش انتقال نميدن و فاصله بايد بدن ولي برا كسي كه ده پونزده تا تخمك داره و علائم هايپري نداره مشكلي نيست و همون دو سه روز بعدش انتقال ميدن

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم تو ک ذخیرت پایینه بهت پیشنهاد ندادن ک بجز طبیعی دست به کار بشی؟ خود دکتر گفته طبیعی باردار م ...

چرا بهم گفتن یکی گفت برو تخمک اهدایی، یکی گف بیا آی وی افت کنم،یکی گف بیا اول آی یو آی، و آخرین دکتر دکتر نصر بودن گفتن چون هنوز پری میشی و یه سقط داشتی و یه زایمان طبیعی برو طبیعی فعلا جا داری واسه طبیعی، فعلا دست ب هیچ اقدامی نزدم گفتم اول تخمکارو کیفیتشون خوب کنم با تقویتیا و داروهای گیاهی بعد برم سراغ روشهای بعدی، چون پارسال بسیار لترو و کلوفومین و آمپول زدم ولی باردار نشدم،بابت همین امسالو استراحت دادم و هیچ چیزی تحریک کننده ایی نخوردم گفتم فقط تقویتی،،، که با این تقویتیا فولیم شده ۱۴ ولی دیگه نمیدونم کیفیت داره یا نه بگیره یا نه ۴ساله منتظرم😔

منتظر معجزه ام😍
اتفاقا صبح تو فکرت بودم ارمغان جون. فکر کردم امروز و فردا باید آز بدی. آزمایشت برای چه روزیه؟

آزی جون بی بی زدم منفیه خودمم علائم اصلا ندارم میدونم منفیه ،آز واسه پنج شنبه نوشتن اما فردا ظهر میرم آز میدم 

دیگه جنین ندارم 😔😔

عزیزدلم تو ک ذخیرت پایینه بهت پیشنهاد ندادن ک بجز طبیعی دست به کار بشی؟ خود دکتر گفته طبیعی باردار م ...

شربت زنجبیل؟؟؟ چ جوریه دستورش؟ 

عزیز۳۳سالمه 

منتظر معجزه ام😍
هلائمي نداشتم، هايپر شدم از ٢٣ تا فولي با اينكه ذخيره هم الحمدلله بد نيست ولي همه ي تخمكا ضعيف شد و ...

اره باید قبل میکرو تشخیص میدادن ک کارت به هایپرو هدر رفتن ذخیرت نشه

شربت زنجبیل؟؟؟ چ جوریه دستورش؟  عزیز۳۳سالمه

آب ولرم با عسل و یه قاشق مربا خوری  زنجبیل مخلوط کن ودر روز دوبار بخور، خب عزیزم پس دنبالش باش ک ان شاء الله زودتر جواب بگیری زمانو از دست ندی

فداتشم عزیزدلم خواهش میکنم  اره من عمل میکرو کردم چون هایپر شدید شدم افتاد سه ماه بعد انتقال&n ...

فداتشم عزیزم ایشالله که با اولین انتقالت مثبت میشی فقط گرمی چه چیزایی موقع آمپول زدنا باید بخوری ؟ واینکه من از پاتکچر خیلی میترسم خیلی بده نه ؟

شرمنده خیلی سوال میپرسم چندتا جنین داری ؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
چرا بهم گفتن یکی گفت برو تخمک اهدایی، یکی گف بیا آی وی افت کنم،یکی گف بیا اول آی یو آی، و آخرین دکتر ...

فداتشم هیچ وقت از درگه حق ناامید نشو ولی عزیزدلم اگه دیدی طبیعی نشد نرو تخمک اهدایی بلکه میکرو با تخمک خودت من مورد میشناختم با یه تخمک باردار شد 

فداتشم عزیزم ایشالله که با اولین انتقالت مثبت میشی فقط گرمی چه چیزایی موقع آمپول زدنا باید بخوری ؟ و ...

قربونت برم ان شاء الله به دعای شماها... 

گرمی من شربت زنجبیل و ک گفتم بالاتر خوردم فولیکولام زیاد شدن ک منجر به هایپرشدنم شد اما خداروشکر 10تاشو فریز کردم 

نه عزیزدلمممممممم عمل پانکچر اصلااااااااا درد نداره چون بیهوشی وبعدم ک بیدار میشی درد نداری 

راحت باش عزیزم سوالی باشه بتونم جواب بدم دریغ نمیکنم

اره باید قبل میکرو تشخیص میدادن ک کارت به هایپرو هدر رفتن ذخیرت نشه

شما چن سالتونه و ذخيره تون چن بود ك هايپر شدين؟

چن تا تخمك داشتين؟ داروهاتون چيا بودن؟

يه خاطر چي ميكرو ميكنين؟

...