2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
آخه من پریودام منظم بود دکتر گفت برای تقویت تخمک بخور،،، چه میدونم، در هرصورت انشالله همه نتیجه میگی ...

حتما برات تاثیره ولی حواست باشه یکم مواد قندی بخوری ک قندت نیوفته ضعف نکنی، ان شاء الله 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فولیتون چه سایزی بوده شما که امپول زدید؟ من آمپول نزدم هیچ کاری نکردم این ماه فقط تقویتا رو خوردم فو ...

برای من ۱۸ بود اگه خدا بخواد با همون هم میگیره عزیزم از درگاه خدا هیچوقت ناامید مباش

آزی جون بی بی زدم منفیه خودمم علائم اصلا ندارم میدونم منفیه ،آز واسه پنج شنبه نوشتن اما فردا ظهر میر ...

خدا بزرگه خواهر انشالله که مثبتی عزیزم دعا میکنم فردا با شادی بیایی خبر بارداریتو بهمون بدی

ببین عزیزدلم تو که تنبلی داری قائدتا باید بهت دارو بده اینکه نداده نمیدونم سهل انگاری بوده یا نه اما ...

نمیدونم چرا اینا میگن باید طبیعی پریود شی!!!. بعد ای یو ای هم همین مشکل رو داشتم. روز ۳۸رفتم پروژسترون داد ۱۸ روز طول کشید تا اومد. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
نمیدونم چرا اینا میگن باید طبیعی پریود شی!!!. بعد ای یو ای هم همین مشکل رو داشتم. روز ۳۸رفتم پروژستر ...

برو بهشون بگو حتما برات بنویسن متفورمین خیلی بهتره اگه سابقه تاخیرم داری ک دیگه بهتره همونو بخوری ک منظم بشه 

برو بهشون بگو حتما برات بنویسن متفورمین خیلی بهتره اگه سابقه تاخیرم داری ک دیگه بهتره همونو بخوری ک ...

قندم پایینه. متفورمین نمیدن. لاغرم هستم یعنی ۵۵ کیلو ام. اما لااقل میتونست ال دی یا قرص مدروکسی بده ک ندادن. اصرار ک طبیعی بشی. میدونم دیگه نمیشم باید برم دوباره امپول بزنم. قبل پانکچرم اینجوری شدم . تازه ۱ ماهم ال دی داد 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
خب پس قندت پایینه فایده نداره، اره امپول بزن پس

باید برم به زور برام بنویسه. تلفنی میگه پریود شدی بیا یا تاخیر داشتی. آزمایشم باید بپرسم البته ویتامین دی پایین بود ۱ ساله قرص خوردم کمی بهتر شد. الانم ماهی ۲ بار میخورم . فک گنم باید آز دوباره بدم. مرسی ک گفتی اصلا حواسم ب آزمایشا نبود😘😘

بچه ها اینکه میگید بعد انتقال گرمی نخورید

من قبل انتقال قبلش بیشتر گرمی میخوردم بعد ازاونم دیگه ناخودآگاه هرچی دم دستم بوده و خوردم گرمی بوده

نارگیل آب هویج تخمه آفتابگردون بادوم زمینی هویج توی سوپ گندم توی سوپ، به، سیب،کیوی  پرتقال اینا چیزایی بود ک این پنج روز مرتب خوردم ینی بد بود؟

روز اولم کمپوت آناناس

برنج ،مرغ  و گوشت گوساله اینا ک سردی هستن رو تو این مدت دو سه بار خوردم

ببخشید ک چیزای خوردنی این همه گفتم😁 میخوام بدونم یوقت اینا بد نباشن زیاد گرم نباشن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بچه ها اینکه میگید بعد انتقال گرمی نخورید من قبل انتقال قبلش بیشتر گرمی میخوردم بعد ازاونم دیگه ناخ ...

نه عزیزم اینکه رمی وسردی رو باهم بخوری ایراد نداره اما فقطططططط گرمی خوردن خوب نیست وگرنه برای تو خوبه عزیزم همینجور ک خوردی، اما اجی جون اب هویج زیاد نخور ببین زیاد منظورمه هایه لیوان دولیوان اشکال نداره، نشاسته اب بزن بخور خوبه اوه هنوز هفت روز نشده از انتقالت