2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
ماه قبل داروگرفته بودی عزیزم؟ 

منظورتون اگه دارو های تخمک گذاریه بله عزیزم گونال واینا گرفتم منتظربودم خودم طبیعی پر بشم که جوشانده واینا خوردم که بشه که قطع شد خونریزی روز اول

حالا نمیدونم چی میشه

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارو مصرف کردی؟ چندماه اقدامی؟ 

من ۴ساله اقدامم تو پستهای قبل تر گفتم یه سقط داشتم، یه دختر ۹ساله دارم و تازه یکساله فهمیدم ذخیرم پایینه، دارو هم کیوتن و امگا و بایرنرگل و الان تو این ماه اوابوست و متفورمین و ویتامین ایی رو میخوردم، الان مشکلم اینه باتوجه ب آزادسازی تخمکم پریشب بوده امشبم تاثیر داره یا نه، بعد چیا خوبه بعد تخمک گذاری باید بخورم

منتظر معجزه ام😍
منظورتون اگه دارو های تخمک گذاریه بله عزیزم گونال واینا گرفتم منتظربودم خودم طبیعی پر بشم که جوشانده ...

اره عزیزم احتمالا استرادیولت بخاطر همین گفتن بیا  زیر 50 ک تخمک از ماه قبل نمونده باشه، میخوای میکروکنی؟ 

سلام دوستان،من دیشب رفتم سنو واژینال و تخمک آزاد شده بود دیروز روز ۱۳ بوده و شب قبلش من متوجه شدم در ...

عزیزم من روز ۱۶ سیکلم هاش سی جی زدم روز ۱۸ که رفتم سونو تخمک ازاد شده بود نمیدونم دقیقا کی ازاد شده بود روز ۱۹ اقدام داشتم که خداروشکر باردار شدم. اصلا نگران نباش هنوز فرصت هست امشب رو از دست نده. 

اره عزیزم احتمالا استرادیولت بخاطر همین گفتن بیا  زیر 50 ک تخمک از ماه قبل نمونده باشه، میخوای ...

آره عزیزم اگه خدا بخواد الان بنظرشما استرادیولم که بالاس یعنی از ماه قبل تخمک مونده ؟

من ۴ساله اقدامم تو پستهای قبل تر گفتم یه سقط داشتم، یه دختر ۹ساله دارم و تازه یکساله فهمیدم ذخیرم پا ...

عزیزدلم تو ک ذخیرت پایینه بهت پیشنهاد ندادن ک بجز طبیعی دست به کار بشی؟ خود دکتر گفته طبیعی باردار میشی؟ 

ببین عزیزدلم اگه یه فولیکول ازاد شده داشته باشی امشبم تاثیر داره ک بگیره اما شاید درصدش کمتر باشه اما به این معنی نیست ک نگیره، بهت پیشنهاد میکنم شربت زنجبیل زیاد بخور، چندسالته ک ذخیرت اومده پایین،؟! 

آره عزیزم اگه خدا بخواد الان بنظرشما استرادیولم که بالاس یعنی از ماه قبل تخمک مونده ؟

خب ببین عزیزدلم تخمک مونده خیلی مهم نیستاون ک دفع میشه مهم اینه این استرادیول باعث نشه بعد گرفتن داروهات بعد از تخمک کشی یا قبلش هایپربشی الان اونا براشون این ملاکه 

خب ببین عزیزدلم تخمک مونده خیلی مهم نیستاون ک دفع میشه مهم اینه این استرادیول باعث نشه بعد گرفتن دار ...

آهان عزیزم پس وقتی بالا باشه از ۵۰ احتمال هایپر شدن هست پس ؟

آهان عزیزم پس وقتی بالا باشه از ۵۰ احتمال هایپر شدن هست پس ؟

نه برای همه متفاوته ولی چون حینسونو تخمک ریز دیدن شاید گفتن این احتمال هایپر شدن باشه... سابقه کیست ک نداری؟ پریودیات منظمه؟بهت متفورمبین داده؟  

نه برای همه متفاوته ولی چون حینسونو تخمک ریز دیدن شاید گفتن این احتمال هایپر شدن باشه... سابقه کیست ...

نه عزیزم سابقه کیست ندارم فقط پریودام منظم نیست یعنی تبلی تخمدان دارم و Amh هم دیشب توآزمایشم نوشته بودن که جوابش ۶.۴۳ بود