2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
راستی انقدر با دیدن پستت ذوق کردم یادم رفت بهت تبریک بگم.....  نوش جونت باشه حس بی‌نظیرت و انش ...

ممنوووووووووونم عزززززززیزززززوم🍀🍃☘

خداروشکر میکنم که لطف بی نهایتش رو نصیبم میکنه و همچنین دوستای خوبی مث شماها دارم🤗😍😗

من پایم عزیزم😁

نه بابا اهل تلافی نیستم🙈🙈بشرطی که دردونه هاتم ببینم😂😂😂😂😍😗

مشتاق دیدار عزیز😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من یکبار سقط بخاطر تشکیل نشدن قلب دارم خیلی روحا اذاب کشیدم و داغون شدم و همیشه از خدا میخواستم که د ...

عزیز دلم تو از خدا بخواه🍀

چرا بحرف دکتر گوش میکنی. خداست که قدرت اصلیه ...‌ دلتو بسپار به اون .. مطمعن باش ناامیدت نمیکنه.

هنوز فرصت هست.. معجزه تو راهه☘🍀😗😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم ۸ خوبه ولی دکتر گفت پی ار پی کنیم تا بالاتر بره مثلا ۱۰ خیلی عالیه. هرچند که من دیدم کسانی ...

تورویان پی آرپی

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

سلام دوستان.اميدوارم كه اين مدت كه نبودم همه به ارزوهاي قشنگتون رسيده باشيد

ببخشيد بچه ها.من كپسول اوابوست خريدم.الان سه هفته است دارم ميخورم.بينش هم پريود شدم.اولين پريودبعد از سقط.همه ميگفتن خيلي وحشتناكه اولين پريود ولي براي من مث پريود هاي قبل بود.درد نداشت.سه روز هم بيشتر نبود.طبيعيه؟

بچه ها قرص اووابوست رو اشتباه دارم مصرف ميكنم؟مصرفش چجوريه؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام دوستان انا جون سلام قدم نو رسيده مبارك من كتايون هستم پارسال با تخمك اهدايي باردار شدم و ...

عزیزم داروهات بعدانتقال چی بود ممنون میشم زودترخبربدین

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
عزیزم بمنم هیچی نگفتن.. از تعداد تخمک و جنین..  فقط گفتن چهارروز دیگه بیا کارت فریز بگیر.. خو ...

مرسی عزیزم،پس نظرت شنبه قبل اینکه برم دکتر زنگ بزنم بیمارستان بپرسم؟آخه به من گفتن شنبه برو مطب دکتر روز انتقالتو مشخص کنه!واسه منو که دکتر نمیتونه تقریبی بگه چون مشکل از همسرمه باید چندتا اسپرم خوب تونستن بگیرن و چندتاش جنین شده  

شما هم آمپول پروژسترون داشتین؟ 

مگه تیکر بنفشم داریم😍😍 از من ابی و صورتی فقط😁😂 قربونت برم عزیزم😗😗😗😗

مامان اينده مباركه عزيزم.ايشالله بسلامتي خانومم.يه مدت نبودم الان ديدم استيكر داري.ايشالله به سلامتي خانومم.دو قلو داري؟خدا بهت ببخشه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ممنونم عزيزم ، همسرم هر وقت خونه باشه كه خودش بغلش ميكنه ، چهار دست و پا هم راه ميره ولي خوب يه موقع ...

راستی به چیزی شما بارداری قبلیت انوکسان داشتی؟ 

این سری چی داری؟ 

گفتم یادآوری کنم چون در جریان داروهات نیستم و حافظم یاری نمیکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام، من ١ بار تو ١١ هفتگى كورتاژ شدم ، و چند ماه بعدش با بتا ٦٠ تشخيص دادن ep هستم و آمپول متروتركس ...

عزیزم والا یادمه این دارو رو استفاده میکنی فکر کنم منع بارداری داری تا مدتی ولی خوب دقیق نمیدونم..... 

لوله ت امکان باز شدن نداره؟ 

اگه امکانش نیست شاید ببندی یا برداری بهتر باشه ولی خوب اخیرا یه بحثی بود که لوله ها تو خونرسانی به تخمدان‌ها و جوابدهیشون نقش دارن نمیدونم چقدر درسته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزجان❤ ان شاءالله روزی خودت مهربون☘🍀

ممنون عزيزم❤️❤️

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
انا جون در مورد پست من نظری نداشتی چکار کنم امروز با دکتر گل شیرازی وقت دارم چون از پزشکای آبان هست ...

عزیزم یادمه جوابتو دادم اما دقیق یادم نمیاد..... 

کلا اینکه میتونی جابجا کنی اما اینکه ریسک داره یا نه نمیدونم ولی خوب بودن دوستانی که جابجا کردن و جوابم گرفتن..... 

کسی دکتر گلشیرازی رو میشناسه ؟؟ خوبه؟ لطفا زودتر بهم جواب بدید امروز باید از شهرستان بیام تهران نوب ...

عزیزم از دکترای همونجاست..... 

دیگه جابجایی نمیخواد که.... 

اون زمان که اولین سرم آی وی آی جی رو میزدم یادمه یه خانومی با خانوم دکتر زایمان کرده بود و ازش خیلی راضی بود..... 

بچه ها من ۴ تا جنینم رو یه جا با هم فریز کردن. گفتن کیفیتشون طوری نبود که دو تا کنیم.  حتما حک ...

پس انشالله یه ۴قلو تو راهه!!!!! 

به سلامتی عزیزم.....  کی جوابشو میدن؟

ممنون عزیزم.

گفتن شنبه تماس بگیرید جواب بگیریدتلفنی ولی هفته بعدش جواب آزمایش میدن

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
بله عزيزم ديگه شير نميدم ، نه عزيزم داروي انعقاد خون ندارم . حالا الان همسرم سونو رو برده به دكترم ...

دفعه قبل مگه نداشتی؟ 

من چون سری قبل به خاطر مشکل انعقادی انوکسان داشتم این دفعه هم بدون آز برام نوشت و گفت نه ماه بازم باید داشته باشم......