2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
مهسا جون تا هفته ۸ فرصت داری چرا خودتو نگران کردی دکترت نگفت چند روز دیگه مجدد سونو بشی

دکتر گفت روند رشد جنین طوری که قلبش باید تشکیل میشد و هیچ امیدی نداد  و گفت برای احتیاط یک هفته هم صبر میکنیم ولی امید واری نداد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر گفت روند رشد جنین طوری که قلبش باید تشکیل میشد و هیچ امیدی نداد  و گفت برای احتیاط یک هفته ...

مهسا یعنی با بلاهایی که سر هممون اومده تو این تاپیک تو‌ واقعا چشم امید به حرف دکتر دوختی!!!

برای کدوم یکی از ما وقت اضطراب و‌ گرفتاری راه گشا بودن و مرهم که بخوان برای تو باشن

زدن حرفای سرد و نا امید کننده  انگار یه جورایی بهشون احساس قدرت میده

به طور معمول میگن قلب بین هفته ۸ تا ۱۰ تشکیل میشه.... دلتو قوی کن... به اون کسی امید ببند که قدرت اصلیه

اگه چشمت به دهن دکترا باشه سر هیچ و پوچ از پا درت میارن

مهسا یعنی با بلاهایی که سر هممون اومده تو این تاپیک تو‌ واقعا چشم امید به حرف دکتر دوختی!!! برای کد ...

من یکبار سقط بخاطر تشکیل نشدن قلب دارم خیلی روحا اذاب کشیدم و داغون شدم و همیشه از خدا میخواستم که دیگه اینجوری امتحانم نکنه همیشه از خواستم اگه میدی سالمش بده نمیدونم خدا چرا باهام اینکارو میکنه

میدونید چرا حرف دکترم قبول دارم چون انسان مثبتی هست و همیشه نمیه پر لیوان میبینه و بیشتر واقع بین هست و اصلا امیدواری نداد 

چیکار کنیم حواسمون پرت شه این روزا؟بچه ها جدی اگه راه حلی دارین بگین.برای آرامش بیشتر چیکار کنیم

فیلم و سریال خنده دار ببین کتاب بخون. من یه دفتر دارم به اسم دفتر شکرگزاری هر روز توش از خدا برای نعمت هایی که بهم داده شکرگزاری میکنم. مثلا مینویسم خدایا ازت متشکرم که همسری خوب و مهربون به من دادی خدایا از اینکه سقفی بالای سرم دارم که توش به ارامش میرسم و استراحت میکنم ازت متشکرم. خدایا بابت هوایی که براحتی در اختیار ماست و نفس میکشیم ازت سپاسگزارم. بعد هم اخر دفتر با کدگزاری و نقاشی ارزوهامو میکشم مثلا همیشه خودمو با یه شکم بزرگ که یه نی نی توشه میکشیدم👼🏻👼🏻👼🏻البته نقاشیم افتضاحه😂😂😂بعد هم مینوشتم خدایا از اینکه منو لایق مادر شدن میدونی و یه بچه سالن و صالح و باهوش و خوشگل بهم میدی ازت ممنونم😂😂😂چند سال این دفتر رو دارم و باهاش ارامش پیدا میکنم وقتی ادم نعمت هایی رو که داره هر روز جلو چشمش باشه احساس بهتری داره و اینکه شکر نعمت نعمتت افزون کند.  ببخشید طولانی شد گفتم شاید به کار کسی بیاد. من قول میدم این دفتر به هممون کمک کنه. خیلی دوستتون دارم❤️❤️❤️

عزيزم خيلي بهت تبريك ميگم اشكم دراومد خدا برات تا اخر بسلامت حفظشون كنه مراقب خودت و ني نيات باش😘😘 ...

ممنونم عزیزجان❤

ان شاءالله روزی خودت مهربون☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من یکبار سقط بخاطر تشکیل نشدن قلب دارم خیلی روحا اذاب کشیدم و داغون شدم و همیشه از خدا میخواستم که د ...

بله دکتر میتونه خوب ومثبت باشه ولی خدا که نیست تو از اون بالایی بخواه که هیچ قدرتی به پاش نمیرسه. خدایا خودت معجزه ات رو نشون این دوست نازنینمون بده   مهسا جانم اگه میتونی از امروز هر روز یکبار سوره یاسین رو که میگن قلب قرانه به نیت تشکیل قلب نی نی بخون اینو یکی از خانم ها تو مطب دکتر بهم گفت خیلی به نظرم فکر خوبی بود. انشالله که با خبرای خوب میایی. 

به من اصلا هیچی نگفتن😐فقط تو گیجی بیهوشی بودم یه ۱۷ تا تخمک شنیدم از پرستارا ولی مطمئن نیستم منو گف ...

عزیزم بمنم هیچی نگفتن.. از تعداد تخمک و جنین.. 

فقط گفتن چهارروز دیگه بیا کارت فریز بگیر..

خوب همون جا معلوم نمیشه که.🍀

من بعد ترخیص زنگ زدم مطب.گفت پریود شدی بیا.رفتم دکتر تعداد تخمک ها رو گفت.. گفت کارت جنین رو نگرفتی مگه.. گفتم ن هنوز.. بعد تقریبی بهم گفت چندتا جنین دارم.😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم می شه بپرسم کی می تونی عکست رو برام بذاری؟

عزیزم حتما امشب میزارم برات🍀

چرا قبل از انتقال؟

خوب عزیزم قبل انتقال اول هیسترو شدم دیگه. بعد انتقال دادم.

واسه انتقال دوم دیگه هیسترو نشدم.

عزیزم با همین تیکر حالتو بکن.....  به جزئیات کاری نداشته باش.....  انشالله تیکرت بنفش شد ...

مگه تیکر بنفشم داریم😍😍

از من ابی و صورتی فقط😁😂

قربونت برم عزیزم😗😗😗😗