2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
من جات بودم جنینارو انتقال میدادم البته بعلاوه بررسی‌های کامل.....  بعد میرفتم سراغ پانکچر.... ...

مرسي اناجون،، منم مشورت كردم كه خدا صلاح مشورت كننده رو روي زبان مشاور قرار ميده🍀🍀 ممنونم از پاسخت

فقط يه چيزي اناجون نگرانم اونهمه استراديول اثر خوبي روي اون اندومتريوز خفيفي كه تشخيص دادن نداشته باشه،،،، براي همين ميگم وقتي ١٠ سيكل ضخامت ٩ بود و سايز فوليكول٢٢، ايا ميتونم به دكترم پيشنهاد بدم حداقل سيكل نچرال يعني بدون استراديول انتخاب كنن؟؟؟ يا نه سيكل نچرال ملزومات ديگه اي غير از ضخامت و سايز فوليكول داره؟؟؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  من برای بار دوم دیروز پانکچر شدم ۵ تا فولی داشتم که دونا جنین تشکیل شده... دکترم گفت چون ...

عه وا،، چرا گفته وضعيت خوب نيست؟؟؟؟ شما با اون ذخيره ي خوب چرا گفته اين حرفو؟؟؟ ميتونم بپرسم چند سالتونه؟ داروتون چيا بود كه ٥تا فولي داشتين؟؟  بهتون گفتن كيفيت تخمك خوب نيست؟؟

...
عه وا،، چرا گفته وضعيت خوب نيست؟؟؟؟ شما با اون ذخيره ي خوب چرا گفته اين حرفو؟؟؟ ميتونم بپرسم چند سال ...

35 سالمه

چون از ۵ تا فولی دو تا جنین تشکیل شده

داروهام گونال و منوتروپین

35 سالمه چون از ۵ تا فولی دو تا جنین تشکیل شده داروهام گونال و منوتروپین

يه چيزي مشكوكه، من پرونده مو ابن سينا تشكيل داده بودم ولي به خاطر ماموريت كاري پدرم مادرم اينا براي يه سال رفتن شهرستان و من برا اينكه يكي باشه ازم مراقبت كنه مجبور شدم برم شهرستان پيش مادرم كارامو انجام بدن، تهران به من گفته بودن مشكلي نيست ولي شهرستان طرف برگشته ميگه تخمك مشكل داشت و فلان و بيسار،، خيلي پشيمون شدم گفتم كاش همينجا انجام ميدادم، بعد از منفي شدن برگشتم اومدم تهران رفتم پيش دكتر خودم گفت مزخرف گفتن و تشخيصش اين بود كه بايد مكملاي لازمو استفاده كنم در حالي كه اون دكتر شهرستان بهم گفت مكمل نميده چون به نظرش فايده اي نداره

خيلي پشيمون شدم حالا باقي نينيا اونجا شهرستانه و اگه بخوام انتقال بدم باز باث برم پيش مادر همونجا بمونم با اون سيستم مزخرفشون

...

سلام دوستان

انا جون سلام

قدم نو رسيده مبارك من كتايون هستم

پارسال با تخمك اهدايي باردار شدم و الان دوقلو دارم 

من خيلي وقته ميخوام بيام اينجا يه حال از ثمين بپرسم 

و بقيه وقت نميشه 

خواستم بگم فقط و فقط بخدا توكل كنين و ازش بخواين  

اگه از ثمين خبر دارين بگين به من

مامان سبحان شما كجايي خوبي؟ 

ان شاالله ، ولی خداشاهده اول و اخر همه چی بعد توکل بخدا به استرس مربوط میشه ، یعنی اگه بدونید استرس ...

چیکار کنیم حواسمون پرت شه این روزا؟بچه ها جدی اگه راه حلی دارین بگین.برای آرامش بیشتر چیکار کنیم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره عزیزم ۸ خوبه ولی دکتر گفت پی ار پی کنیم تا بالاتر بره مثلا ۱۰ خیلی عالیه. هرچند که من دیدم کسانی ...

ممنون عزیزم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان انا جون سلام قدم نو رسيده مبارك من كتايون هستم پارسال با تخمك اهدايي باردار شدم و ...

سلام عزیزم.احتمالا انا جون الان مشغول وروجکاشه یا هم خوابیده.ثمین عزیزم متاسفانه یکی دوبار مثبت شد و اما بتا اومد پایین.آخرین بار هم منفی شد ازمایشش.قرار شد یه مدت به خودش استراحت بده و ان شاالله توی این بازه ی زمانی خدا سوپرایزش کنه و معجزشو قسمتش کنه.مامان سبحان جون هم مثل‌ انا جون دومیشو طبیعی بارداره😍خلاصه حس و حال گروهمون خوبه.مامان زیاد داریم و منتظریم به نوبت برای منتظرا جشن مامان شدن بگیریم.آزی جون هم سیکل این ماهش کنسل شده بود و درکمال ناباوری طبیعی مامان شده😍

واي عزيزم سلام باردار شدي خدا رو شكررررردخت ه يا پسر ؟ چنتاس ؟؟؟

دخترشو با میکرو باردار شده و فکرکنم حدودا یه سال یا کمتره سنش،الانم دومیو طبیعی باردار شده.اما جنسیتشو نمیدونم دقیق

سلام دوستان انا جون سلام قدم نو رسيده مبارك من كتايون هستم پارسال با تخمك اهدايي باردار شدم و ...

راستی خدا دوقلوهای نازتو حفظ کنه برات😘😍برای منتظرا دعا کن مامان خانم