2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
عزیزم در مورد شیردهی با دکترت مشورت کردی؟  چون فکر کنم نباید بدی.....  البته مطمئن نیستم ...

عزيزم دكترم گفته بود تا پايان ماه ٤ مشكلي نداره ولي دكتر اطفال دخترم همين يك هفته پيش كه پيشش بودم بهم گفت از شير بگيرمش ، در موردش هم كه مطلب خوندم نوشته بود شيردهي مشكلي نداره ولي حالا نميدم ديگه بهش .

عزیزم خداروشکر ک.نی نی سالمه..مواظب خودت باش مهرسا خانوم.هم دیگه از این ب بعد بسپار بغل باباییش

ممنونم عزيزم ، همسرم هر وقت خونه باشه كه خودش بغلش ميكنه ، چهار دست و پا هم راه ميره ولي خوب يه موقع هم همسرم خونه نيست ديگه ، حالا از امروز هر وقت همسرم نباشه مامانم مياد پيشم . دعا كنيد برام همه چيز به خير بگذره من هم دعاگوي همه شما دوستان عزيزم هستم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

بسلامتی عزیزم مبا کت باشه انشالله بسلامتی بغلش کنی،،،مارو هم دعا کن عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام، من ١ بار تو ١١ هفتگى كورتاژ شدم ، و چند ماه بعدش با بتا ٦٠ تشخيص دادن ep هستم و آمپول متروتركسات زدم كه دفع شد ، عكس رنگى كه انداختم لوله راستم باز بود و لوله چپم انسداد داشت و از همون لوله ep شده بودم ، و دوباره بعد از ٤ ماه اقدام اين ماه باردار شدم و روند بتا كند بالا ميرفت كه امرو به خونريزى افتادم كه سونو دادم باز تشخيص ep دادن

سوالم اين كه من اين بار چيكار كنم ؟ دوباره آمپول بزنم؟ يا لاپاراسكوپى كنم و لولم بردارم؟ چند بار ديگه اين اتفاق واسم بيوفته 

ميتونم آمپول بزنم بعد كه از بين رفت اى وى اف كنم ؟ يا لوله چپم بردارم و منتظر بشم از راست باردار بشم ؟

سلام به همه انا جون من اگه بخوام جنینامو به یه مرکز دیگه منتقل کنم مبشه؟اگه اشتباه نکنم ماهی کوچولو ...

انا جون در مورد پست من نظری نداشتی چکار کنم

امروز با دکتر گل شیرازی وقت دارم چون از پزشکای آبان هست ترسیدم جنینمو جایی دیگه منتقل کنم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
بعد از دوبار میکرو منفی این ماه به اصرار خودم میخواستم با سیکل نچرال انتقال بدم که دو روز بعد از تزر ...

مبارک باشه. 😊😊😊🤩🤩🤩 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام به همه دوستان عزيزم ، بهار جون من خودم هم شوك شدم ، از اول بارداري خدا رو شكر من هيچ مشكلي نداش ...

عزیزم بیشتر مراقب خودت باش ،چون فاصله بارداری قبلی و فعلی کوتاه بوده شرایطت حساسه،بخصوص مساله شیردهی بدنتو ضعیف میکنه

داروی انعقاد خون داری؟

بچه ها من ۴ تا جنینم رو یه جا با هم فریز کردن. گفتن کیفیتشون طوری نبود که دو تا کنیم. 

حتما حکمتی توش هست . ✌✌

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

خيلي خيلي مبارك باشه آزي جون ، واقعا همه كارهاي خدا حكمتي داره ، من هم يك بار كه سيكل انتقالم كنسل شد خيلي ناراحت شدم ولي خدا خواست و انتقال بعديم مثبت شد و دختر عزيزم به دنيا اومد ، خدا رو شكر كه براي شما هم بهترين اتفاق افتاد ، ان شا الله براي همه دوستان عزيزم بهترين ها پيش بياد .

مهربون ترین ها..🍀😘❤ من نوبتم سه شنبه بود میدونید که.. بعد شنبه زنگ زدم در مورد شیاف بپرسم خود من ...

خيلي خيلي مبارك باشه خانمي ، ان شا الله هر دو تا ني ني ات رو به سلامت در آغوش بگيري عزيزم .

نه عزيزم ايران نمى تونم بيام يكى از دوستام داره مى ياد به اون مى خوام بدم بياره سيكلوژست راستش نمى ...

هانا جون اون دز فکر نکنم اینجا به درد بخوره. کاش همونجا به کسی که نیاز داشت بدی. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام تاراجان من امروز باید میرفتم دکتر مطب دکتر چوبساز که اگه همه چی اکی بود دارو بگیرم به امیدخدا ا ...

ببخشید میپرسم عزیزم منم شوهرم مشکل داره چرا دکتر چوبسازو انتخاب کردی ؟یکی از آشناهای ماهم شوهرش در حد صفر بود رفت دکتر چوبساز نتیجه گرفت 

هانا جون میشه از شرایط پزشکیه آلمان برام بگی ؟سزارین میکنن؟من دوبار جراحی باز قبلا داشتم فک نکنم دیگ ...

وای عزیزم ریسک نکنی بهتره. کاش همینجا زایمان کنی بری. میدونم اونجا زایمان کنی از خیلی جهات بهتره اما خوب طبق شرایطت اینجا باشه بهتر نیست؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com