2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
ایرانی بودوازروزه چهارم شروع کردم آخه سوم سونوشده بودم حوصله نداشتم ازچهارم شروع کردم

ممنون گلم 🌹

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

سلام بچها یه سوال 

داستن پولیپ یا میون در رحم میتونه باعث بالارفتن میزان caباشد

روز سوم قاعدگی دادم بالا بود

خیلی نگرانم کسی هست کمکم کنه 

دکترم شنبه است تا اون موقع از استرس فکری دارم میمیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم دوست خوبم. انشالله قسمت همه منتظرا بشه. به خدا همش راه میرم میگم خدایا هر روز که این تاپی ...

فدای مهربونیات مامان خانمی.منم ارزومه هیچ زنی در انتظار حق طبیعیش‌ یعنی مادر شدن غصه نخوره و بتونه فرشته شو بغل بگیره.مواظب خودت و جوجمون باش😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیز دلم وقتی دکتر بهم پیشنهاد داد چیزی در موردش نمیدونستم خیلی سرچ کردم،مقاله خوندم در موردش. خلاصه ...

عزیزم باید آندو به‌چند برسه که انتقال بدن مگه؟من فکرمیکردم ۸ خوبه !

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها من پانکچر شدم امروز استرادیولمم باید ادامه بدم روزی دو تا؟یادم رفت بپرسم از دکتر خودشم هیچی ن ...

بله فکرمیکنم باید داشته باشی گلم

مرسی امشبو خوردم فردا زنگ بزنم بپرسم پنجشنبه دکتر طرازیو از کجا گیر بیارم؟کسی میدونه؟

نمبدونم عزیزدلم از بچه هایی که میرن پیشش بپرسین شاید اطلاع داشته باشن

مبارکت باشه خواهری.خداروشکر بدون اون میکروی لعنتی باردار شدی .الهی نینی جونی رو صحیح و سالم بغل بگیر ...

فدای تو عزیزم. به خدا ثمین جون وقتی بی بی چک رو دیدم و سجده شکر کردم شما اولین نفری بودی که اسمتو به زبون اوردم اگه خدا منو قابل بدونه خیلی دعا کردم و ازش خواستم معجزه نصیبت کنه. 

بچه ها مشورت ممنونم اقا بنده طي پانكچر تركيدم و خيلي اذيت شدم با ٢٣فولي كه نتيجه گفتن عزيزم همه&nb ...

من جات بودم جنینارو انتقال میدادم البته بعلاوه بررسی‌های کامل..... 

بعد میرفتم سراغ پانکچر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچها یه سوال  داستن پولیپ یا میون در رحم میتونه باعث بالارفتن میزان caباشد روز سوم قاعدگ ...

اگه منظورت فاکتور ca125 هست

بله هرگونه توده اعم از فیبروم ca125 رو بالا نشون میده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام گلم.بله از اکثر بچه ها که پرسیدم گفتن تا دوهفته تاخیر داشتن.نمیدونم بخدا.دلم میخواد زودتر پریود ...

دوستان منظورتون اینه که پریود دوم بعد پانکچر با تاخیر میشه؟! 

چون من یک هفته بعد پانکچر و ۱۰ روز زودتر از موعدم روز ۱۰ دی پریود شدم یعنی این ماه ۱۰ بهمن پریود نمیشم؟!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اگه منظورت فاکتور ca125 هست بله هرگونه توده اعم از فیبروم ca125 رو بالا نشون میده

آره عزیزم 

ممنون از پاسخت 

دکترم روز چهار قاعدگی رفتم سونو واژینال نتونست تشخیص بده پولیپه یا میون گفت سونو هیسترو باید بدم

سلام  من برای بار دوم دیروز پانکچر شدم ۵ تا فولی داشتم که دونا جنین تشکیل شده... دکترم گفت چون ...

کار درستی هست به دکترت گوش بده بزار برات چند تا جنین بمونه اگر واقعا ذخیرت کمه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی