اگه قراره به خاطر ننوشتن اون فاكتورها خودخورى كنى و خودتو اذيت كنى برو جاى ديگه برات بنويسن
به منم هر چه قدر گفتن مهم نيست اهميت ندادم و انجامشون دادم حتى Cd19 من هم بالاتر از رنج بود با Cd19+5 اگه اشتباه نكنم
اصرار شديد هم داشتم كه بايد حتما پردنيزولون بخورم چون دكتر ايران هم همينو بهم گفته بود اما هر كارى كردم اينورى ها قبول نكردن كه نكردن
آخرش هم بهم گفتن اگه مارو قبول ندارى مى تونى جنينهاتو منتقل كنى جايى كه قبول دارى
تا اينكه آلمان رفتم چون مى دونستم سيستم درمانيشون راحتتر از بقيه كشورهاست و باهاشون در مورد سى دى ها حرف زدم كه اگه بخوام جنينهامو به مركزتون منتقل كنم قبول مى كنين و پردنيزولون بهم مى دين اونا هم گفتن اصلا به هيچوجه اونا هم سى دى ها رو قبول نداشتن اصلا.
تنها كارى كه براى تقويت سيستم ايمنى بدنت انجام مى ديم پى آرپى هست.زمانى هم نداشتم كه بخوام تصميم بگيرم فكر كردم اين بار هم انتقال مى دم اگه نشد ماه بعد دو تا جنينهامو به مركزشون منتقل مى كنم خلاصه انتقال دادن و شد بدون پى آرپى و هيچ كار ديگه
همه حرفم اينه كه بعضى وقتها واقعا آدم بايد خودشو رها كنه و بسپاره به خدا و بار سوم همين بودم و در كمال ناباورى مثبت شدم