2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046604 بازدید | 684531 پست

سلام آناجون خوبی عزیزم؟

من باید آمپولا میکرو رو شروع کنم ولی پریود نمیشم چیکارکنم بنظرتون آمپول بزنم یا صبرکنم ببینم کی خودم طبیعی میشم؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
یا خداااااا بچه ها بیاییین این چیه!!!!؟یعنی معجزه شده؟

خدایا شکررررررررتتتتتت.... 

عزیزم گوارای وجودت این معجزه شیرین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان منظورتون اینه که پریود دوم بعد پانکچر با تاخیر میشه؟!  چون من یک هفته بعد پانکچر و ۱۰ ر ...

عزیزم منم اولین پریودم بعد پانکچر ۱۰ روزی‌زودتر شروع شد.اما دومی هنوز ازش خبری نیست.اکثر بچه ها هم تاخیر داشتن پریود دومیشون رو

من که مثلا پریود قبلیم ۲۸ آذر بود.تازه من همیشه دو سه روز جلو مینداختم پریودامو،مثلا باید ۲۸ دی حداقل پریود میشدم.اما الان دیگه ۴ بهمن شده و من هنوز پریود نشدم.بچه ها گفتن تا دو هفته یا بیشتر هم تاخیر داشتن.منم صبر میکنم تا یه هفته دیگه ببینم چی‌میشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم منم اولین پریودم بعد پانکچر ۱۰ روزی‌زودتر شروع شد.اما دومی هنوز ازش خبری نیست.اکثر بچه ها هم ت ...

اوووه اینجوری من سیکل اسفندم از دست میدم رسما میفتم تو تعطیلات عید که دکترا همگی ددر هستن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
داروخانه تو تهرانپارس خیابان فرجام، پول میگیره برات استراديول خارجی برات میاره گلم

ممنون عزيزم اسم داروخانش چيه ميدوني؟ اونورارو بلد نيستم اخه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
واي آزي جون نميدوني چه قدر با ديدن بيبي چكت خوشحال شدم ، من خودم امروز بعد از ظهر خونريزي خيلي شديدي ...

عزیزم مراقب خودت باش..... 

واقعا بارداری با بچه کوچیک سخته چه برسه بخوایی استراحت مطلق باشی..... 

اما به کم صبوری کنی به سلامتی هر دو رو یه جا بغل میکنی..... 

همسرتم شکر خدا هست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان گل به همه دوستايي كه به تازگي مامان شدن تبريك ميگم دير به دير ميام نميدونم كيا مامان شدن ...

عزيزم چند روز پيش خواهر همسر من هم كه ميخواد بره توي سيكل انتقال جنين دنبال استراديول خارجي بود كه همسرم خيلي از داروخانه هاي تهران و كرج رو گشت و با شماره ١٤٩٠ هم تماس گرفت ولي اصلا پيدا نشد مثل اينكه كلا ناياب شده .

عزيزم من هم مشكل ضخامت آندومتر داشتم ، گوجه فرنگي خام زياد بخور و آب و مايعات زياد و نشاسته در آب حل كن بخور و پياده روي تند هم داشته باش و دكتر به من دو ماه قبل از انتقال قرص ويتامين اي و سي هم داده بود . من حتي لوبيا سبز چون خيلي دوست نداشتم زياد نميخوردم .

عزيزم چند روز پيش خواهر همسر من هم كه ميخواد بره توي سيكل انتقال جنين دنبال استراديول خارجي بود كه ه ...

لوبيا خوردم گوجه خوردم راه ميرفتم كم و بيشتما نشد كاش خارجي پيدا كنم وقت كه هيچي كلي هزينه هم ميشه كلي انوكسا داشتم حالا از قبل اونا رفت به عير ويزيت و سونو دوباره رفت ماه بعد الان انوكسارو ده تا بيشتر نميده داروخانه واي با اين وضع چيكار كنيم اخه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي