2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046758 بازدید | 684546 پست
مرسی شمیم جون  انقد دارو مکمل و قرص میخورم بیچاره این معده چجوری تحمل کنه،این سرما خوردگی داره ...

دیگه چاره ای نیست عزیزم باید تحمل کرد انشالله با توکل بخدا با جوابای خوب میایم اینجا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز رفتیم ابن سینا... بازم گفتن اسپرم همسرم مشکل داره و باید میکرو کنیم. منم رفتم کلینیک زنان پیش دکر ظفردوست برام آزمایش خون و سونو واژینال و عکس رنگی نوشت... عکس رنگی گفت اگه سختته با بیهوشی انجام بدم. خیلی درد داره عکس رنگی؟

میبینم چقدر حسودیت گل کرده😂  بابای بچه ها با بچه ها یه تیم شدن😅😅😅😅😅 تازه اولشه من در جای ...

خخخخخخ😎🙈🙈🙈

مریم جونم ان شاءالله خیلی زود زود از این تیم ها نصیبت بشه😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم شربت اندامین هم برای تهوع به بچه ها هم میدن پس اصلا نگران نباش کاملا بی ضرره

مرسی عزیز دلم❤🐤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دیروز رفتیم ابن سینا... بازم گفتن اسپرم همسرم مشکل داره و باید میکرو کنیم. منم رفتم کلینیک زنان پیش ...

عزیزم من که دردم در حد پریودی بود و دو سه دقیقه بیشتر طول نکشید 🍀

اتفاقا دیروز نوبت داشتم پیش دکتر خودم بعد دوسال، رفتم پیشش بهم گفت بیا شانستو با آی یو آی امتحان کن، ...

عزیزم یکبار امتحان کن توکل بخدا.....خانمی که بار اول با من بود برای ای یو ای یکبار ای ویاف کرده بود منفی شده بود......اما با ای یو ای همون بار اول مثبت شد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دیروز رفتیم ابن سینا... بازم گفتن اسپرم همسرم مشکل داره و باید میکرو کنیم. منم رفتم کلینیک زنان پیش ...

نه دردی نداره....البته ما چون خیلی درد کشیده ایم برامون درد نبود😎من روزی که رفتم انجام بدم کلی سختی کشبدم اما هر کاری کرد نشد گفت بزار فردا شب فلان دستگاه سایزت نی.....پس فرداشب هم رفتیم یه عکس میخواستم بگیرم اما بار دوم چون دستگاه و امکانات سایزم بود اصلا هیچ مشکلی پیش نیومد......الکی ادم از استرس فقط سردش میشه همین.......واقعا دردش زیاد نیست

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام مهربون ترین ها 😗 خوبین خوشین؟؟؟ التماس دعای مخصوووص❤☘🍀 باورتون نمیشه دو شبه اصلا خواب ندار ...

ان شاءالله حالت زودی خوب میشه مامان جون❤️ اینم ناز و ادای جوجه هاته دیگه😍😍 باید یکم نازشونو بکشی😊

ممنون آنا جون. ببخشید عزیزم یه سوال برام پیش اومده من قبلا یسری آزمایش سقط مکرر رو انجام داده بودم ک ...

والا من توصیه نمیکنم سر خود کاری بکنی ولی میتونی به مشورتی با دکتر راحله ت و ک ل ی که الان تو بیمارستان تریتا کار میکنه داشته باشی..... 

لازم باشه بهت دارو میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنا جون. ببخشید عزیزم یه سوال برام پیش اومده من قبلا یسری آزمایش سقط مکرر رو انجام داده بودم ک ...

عزیزم ضمنا پای وان رو انجام ندادی..... 

شاید نیاز باشه آسپرین با آنوکسانم بگیری..... 

اونم چک کن قبلش حتما..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون.. آزمایشای مربوط به سقط با آزمایشای ایمنی و انعقادی فرق میکنه؟؟چه مدت بعد از سقط میتونم برم ...

عزیزم تقریبا یکین..... 

حالا نهایت کمی بالاپاینن داشته باشن.... 

اینی که من میذارم هم برا سقطه هم شکست مکرر..... 

والا دقیق نمیدونم فکر کنم یه ماه باشه کفایت کنه..... 

بهتره از دکتر یا آزمایشگاه بپرسی..... 

من الان ۶ انتقالم س ی نه ها م شله و علایمی رو حس نکردم فقط دیشب تب داشتم نمیدونم سرما خوردم چون پرد ...

من که مثل شمیم ۱۲ انتقالم ولی هیچ علایمی ندارم😊

الان شمیم بی بی گذاشت من استرس گرفتم. خیلی جلو خودمو گرفته بودم تست نزنم تا از بدم

دلم به شور افتاده😭