2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684545 پست
قربونت عزیزم😘 تو هم نگران تهوع و معده درد و اینا نباش همش طبیعیه تازه اولشه😂{انجمن دلداری دادگان) ...

تازه اولشه رو خوب اومدی☺

باورت میشه همسرم کیف میکنه بالا میارم😂😂😂

من بالا میارم معدم درد میکنه اون قربون بچه هاش میره...ای خدا😂😂😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
به به پس شنبه بزن و بکوب داریم😍🙏

خخخخخخ انشالله عزیزم،،،امیدوارمممممم بحق مادر امام زمان وحضرت فاطمه که دامن همه سبز بشه(امین یارب العالمین)🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره فقط نبات سفید بخور اونم کم

بهار جون پس همون روزایی ک درد داشتی میخوردی؟صب و شب....؟

نگا کردم خونه دارم..رانیفلکس که پایینش نوشته رانیتیدین ۱۵۰.. 

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
تازه اولشه رو خوب اومدی☺ باورت میشه همسرم کیف میکنه بالا میارم😂😂😂 من بالا میارم معدم درد میکنه ...

الهی 😍 حالاهمسر من ناراحت میشه ، دیشب وسط اتوبان حالم بد شد همون جا فلاشر ماشینو روشن کرد زد بغل منم وسط اتوبان درو باز کرده بودم و بالا میاوردم😎 خب چیکال کنم نینی دالم دیگه😂

سیلاممممممممممممممم به روی ماهتون   😍 به دیماغ چاقتون 😆 روی ماه همتون رو میبوسم 😍تشک ...

عزیز من انشاله بسلامتی....

تو رو خدا فقط انرژی بده به خودت انرژی مثبت انرژی معنوی هم بده

بحق زهرا روز شهادت انقدر دلت شاد شده باشه نذر بچت کنی هر سال......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
الهی 😍 حالاهمسر من ناراحت میشه ، دیشب وسط اتوبان حالم بد شد همون جا فلاشر ماشینو روشن کرد زد بغل من ...

ای جونم ❤🍀☘

خوشحال میشه چون میگه هی میگی علائم ندارم.بیا علائم 😂

ولی خب شبا انقد خوابش سبک شده تا من جم میخورم پامیشه میگه معدته😁😁😁🐣

ان شاءالله همه حاجت روا بشن و بسلامتی دردونه هاشون بغل کنن🐣❤☘

آره من فقط روزایی ک معده درد داشتم میخوردم

دستت درد نکنه. حالا من الان که ۱۱ اس میخورم با ۱۱ شب.. 

ان شاءالله که امشب درد نگیره🍀

تازه اولشه رو خوب اومدی☺ باورت میشه همسرم کیف میکنه بالا میارم😂😂😂 من بالا میارم معدم درد میکنه ...

میبینم چقدر حسودیت گل کرده😂  بابای بچه ها با بچه ها یه تیم شدن😅😅😅😅😅 تازه اولشه

من در جایگاه هم نوعت برات دعای سلامتی و خیر و صبر میکنم در برابر این تیم بزرگ و قوی😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ای جونم ❤🍀☘ خوشحال میشه چون میگه هی میگی علائم ندارم.بیا علائم 😂 ولی خب شبا انقد خوابش سبک شده ت ...

چقدر خوبه وقتی آدم میبینه شوهرش هم خوشحاله😍 رفته بودیم خرید فروشنده مارو میشناسه ب همسرم گفت بچه نداری همسرم هم با ی خوشحالی بینظیر و ی کم قیافه😎 گفت چرا ی دختر خانوم تو راه داریم...

بله انشالله ک این خوشحالی این کیف و ذوق این حالت تهوع و معده درد نصیب تمام دوستان گلمون😍🙏

سلام خانما خوبید،،صبحتون بخیر،،من امروز دوازدهم انتقالمه بی بی زدم بعد از دوسه دقیقه یه خط افتاد اوم ...

شمیم جون انشالله بارداری😍علایم داشتی از موقعی که انتقال دادی

شمیم جون انشالله بارداری😍علایم داشتی از موقعی که انتقال دادی

انشالله عزیزم،،،از روز اول نه هیچ علائمی نداشتم از روز دهم شروع شده اونم زیر دلم درد یهویی میگیره ول میکنه وتولگن  سمت راستتم درد میکنه وکمرم،،،خدا کنه اینا نشون دهنده لانه گزینی وبارداری باشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
الهی 😍 حالاهمسر من ناراحت میشه ، دیشب وسط اتوبان حالم بد شد همون جا فلاشر ماشینو روشن کرد زد بغل من ...

بهار جون ،انشالله پرنسس کوچولو دنیا بیاد تهوع و معده درد میره  ♥️♥️♥️