2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
سلام خوبی خانم  اسمت رو یادم رفته بود دیروز گفتم یکی دیگه هم هست امروزا... تو بودی گلم چند ت ...

ممنون عزیزم، دوازده تخمک داشتم ولی بهم گفتن فردا برم برا انتقال ولی نگفتن هنوز جنین چندتا شده فکرکنم همون فردا بگن بهمون،

فقط دیروز درد داشتم الان انگار بهترم فقط با اون شربطه مشکل دارم ک همش خوابم میکنه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان_آینده_هستم#  

مرجان جون نون خشک نون سوخاری دم دستت بزار....

لیمو حالا نوع خارکیش هم خوبه.....بگیر زیر مماغت خوبه کم میکنه حالت تهوع رو

سیرابی رو هم حتما امتحان کن......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون عزیزم، دوازده تخمک داشتم ولی بهم گفتن فردا برم برا انتقال ولی نگفتن هنوز جنین چندتا شده فکرکنم ...

انشاله روز خوبی هست فردا برات......

خب بخواب عیبی نداره آرامش قبل از انتقال خوبه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم حتما تست ذخیره جدید بده.....  به هر حال تحریک تخمدان داشتی تو این مدت.....

اتفاقا دیروز نوبت داشتم پیش دکتر خودم بعد دوسال، رفتم پیشش بهم گفت بیا شانستو با آی یو آی امتحان کن، گفتم واسه ماها با این ذخیره آی وی اف ب زور جواب میده اونم بعد یکی دو بار منفی شدن چه برسه آی یو آی، گف خب ممکنه همه مشکلت مربوط به ذخیره نباشه، شاید دهانه رحمت و توکشش دهانه مشکل داشته باشی پس اول آی یو آی رو امتحان میکنیم که انشالله از رحم مشکلی نداشته باشی،اگر نشد و نگرفت بعد میریم واسه آی وی اف،ولی باز تاکید داشت تخمک اهدایی سریع ترین راه و جواب دهی بیشتر

به نظرتون چیکار کنم، اتفاقا سنوم کرد تو ۸ پری یه فولی داشتم به سایز ۱۴ 

منتظر معجزه ام😍
انشالله عزیزم،،،از روز اول نه هیچ علائمی نداشتم از روز دهم شروع شده اونم زیر دلم درد یهویی میگیره ول ...

من الان ۶ انتقالم س ی نه ها م شله و علایمی رو حس نکردم فقط دیشب تب داشتم نمیدونم سرما خوردم چون پرد میخورم 

هزینه ش چقد میشه؟ من تهرانم، نیلو کجاست؟

نيلو بالاتر از پارک ساعیه..... 

تو خیابون ولیعصر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاله روز خوبی هست فردا برات...... خب بخواب عیبی نداره آرامش قبل از انتقال خوبه

ان شاءالله التماس دعا دارم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ان شاءالله..🍀☘ نصیب همه🍀 خدا حفظ کنه خانواده سه نفرتون رو🐣🐣🐣 خداروشکر به دارو رسیدم. دوست همس ...

عزیزم شربت اندامین هم برای تهوع به بچه ها هم میدن پس اصلا نگران نباش کاملا بی ضرره

عزیزم شربت اندامین هم برای تهوع به بچه ها هم میدن پس اصلا نگران نباش کاملا بی ضرره

عزیزم بهت تبریک میگم مامان شدنت رو خداروشکر 😍😍

من الان ۶ انتقالم س ی نه ها م شله و علایمی رو حس نکردم فقط دیشب تب داشتم نمیدونم سرما خوردم چون پرد ...

شما روز انتقالت با من بود؟۵ شنبه؟

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد