@aatrisa5128  
سلام مهربون☘🍀
اول از همه دعا میکنم که هر جای این کره ی خاکی هستی،صحیح و سلامت باشی و در کنار همسرت بهترین روزها رو بگذرونی🤗☘🍀
عزیزم سلامتیت از همه چیز واجبتره... باید مادر سلامتی باشی تا بتونی دردونه هات رو بغل کنی و رشدشون بدی🍀
اما در مورد بقیه قضایا... ❤
بنظر من دکتر مهمه،حتی برای پانکچر..
خیلی هارو دیدم که متاسفانه بار اول جواب نداده بدنشون و دوباره شرو کردن...شاید خیلی ها بگن خوب بدن طرف جواب نداده اما از نظر من دکترم مقصره که با علمش نتونسته امپولای مناسب رو تجویز کنه.. اخه یه سری دکتر کلا یه چندتا امپول دارن که به همه تجویز میکنن..منظورم اینه که دکتر سابقه اش بالا باشه و بتونه همون بار اول حسابی تخمک های تپل مپل ازت بگیره.🤗😚🍃
و ان شاءالله عملت خیلی خوب و عالی پیش میره😊شک نکن...و بعد اون آماده ای که پذیرای جوجه ها باشی🐣🐤🐥
عزیزم من نمیتونم جای تو باشم و در این قسمت از قضیه تصمیم بگیرم.... اما شاید برای بار آخر از رحم خودت استفاده کنی... خدا بخشنده تر از این حرفاست❤ و فرمان رو صادر میکنه که مادرشی😍😍🍀
ولی بازم این تویی که دقیق میدونی وضعیت و تایمت چطوریه☘🍀
اما اینو بدون ثمره عشقت که بیاد بغلت تمام این اتفاقات و فراموش میکنی.. 😘😚☘🍀🍃
در مورد رحم جایگزین...
نمیدونم خودتم میتونی کسی رو ببری یا نه... اما یسری کار دادگاهی داره و اینکه اون خانوم یه فرزند سالم دنیا اورده باشه..
روزی که من بیمارستان ابان انتقال داشتم،خانوم کنار دستیمم رحم اجاره بود که باهم انتقال دادیم. خود بیمارستان پیشنهاد داده بود.. 🍀
در اصل اول تخمک اهدا میکرده و بار اولش بود که میخواست رحم اجاره شه.
اینجوری ک خودش میگفت چندنفر بودن که طرف مقابل ایشون رو انتخاب کرده بود.
عزیزم در آخر همه این پرچونگیام بگم که از خدای بزرگ میخام که آینده پیش روت پر باشه از اتفاقات خوب و شادی روز افزون🍀☘😘❤😍