2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046756 بازدید | 684546 پست
نه بابا😂😂😂😂 دل مظلومم هیچی نمیکشه بابا😁😃 مگه این معده درد میزاره ک اون بکشه🙈🙈 به شوهرم می ...

مطمئن باش دو تاش پسره😊

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه اونقدر که گرمت بشه بیشتر.دور کمرت رو گرم نگه دار. من غذاهامو ادویه همیشگی میزدم. زعفرون و اویش رو ...

نشاسته بخورم؟

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من امروز ده پریودم بود رفتم دکتر فولیکولامو بررسی کنه بعد از اون همه آمپول عضلانی و دور نافی که ...

عزیزم خیلی ها مشکل تو رو دارن پس تنها نیستی و غصه نخور

دکترت اشتباه کرد بهت ازمایش AMH رو نداده 

نسبت به اون باید دارو بگیری

روز اول تا سوم اصلا فولیکل داشتی؟ که بخواد رشد کنه؟!

دوم اینکه مکمل بخور

پودر اینوفولیک ، یک دوره ۳۰عددی قرص dhea و کپسول ابووست 

دو تا سه ماه باید مکمل بخوری تا اثر کنه

البته سرخود شروع نکن با دکتر مشورت کن

نه این دکترت که حتی یه آزمایش ساده واست ننوشته

کجا رفته بودی و دکترت کی هست؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم فکرکنم حجمش بالاس نیومد اگه بشه میزارم 

ممنونم

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
سلام خوبین دوست جونیا شوهر من واریکوسل راست گرید 1 چپ گرید 2 داره  باید عمل کنه؟ طرازی گفت ب ...

سلام عزيزم ، خانمي همسر من هم اسفند سال ٩٣ واريكوسلش رو عمل كرد و بعدش گفتن شانس بارداري طبيعي داريم ولي خوب ما چون سنمون بالا بود تقريبا نخواستيم خيلي صبر كنيم و سال ٩٤ رفتيم سراغ آي وي اف كه البته تا پانكچر انجام شد سال ٩٥ شد ولي خوب اگر بيشتر صبر ميكرديم شايد هم طبيعي باردار ميشدم چون الان براي بچه دوم طبيعي باردار شدم .

من خیلی استرس دارم. تورو خدا یکی به دادم برسه... بچه ها شما با چند بار میکرو باردار شدید؟

با این استرس ت ۱۰۰ بار باید میکرو کنی تا مثبت بشه😂😂

بله همه جوره داشتیم 

یک بار 

معجزه 

چند بار

ولی از همه مهمتر شما باید همه چی تون برسی بشه بعد وارد سیکل بشی

لوله ها ، اندومتریوز ، آزمایش ها ، قند ، پرولاکتین ، Amhو همسر و.... هزار تا آزمایش و برسی دقیق

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مطمئن باش دو تاش پسره😊

❤😍😍😍

مریم پسر خیلی دوست داریا🐣🐤🐥

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها من فردا پانکچر دارم امشب شام نباید بخورم؟گفته ناشتا بیایید یادم رفت بپرسم چند ساعت ناشتایی؟

دیشب که تا صبح حالت تهوع داشتم که فکر کنم به خاطر داروهامه ۸ شب سینافکت زدم پودر پروتئینم خوردم الانم یاد پودره میوفتم حالم بد میشه با اینکه بد مزه نبود ولی نمیدونم چرا این حسو دارم

بچه ها من فردا پانکچر دارم امشب شام نباید بخورم؟گفته ناشتا بیایید یادم رفت بپرسم چند ساعت ناشتایی؟ ...

چرا عزیزم شام سبک.بخور.ولی از12شب ب بعدوچیزی نخور..تهوع هم.مال امپولاس من از اول سیکلم تهوع داشتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اتفاقا منم یاد توت فرنگی زیاد میفتم، حس خوبی نسبت بهش پیدا کردم😂

ای جونم.. جات خالی الان خوردم😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها من فردا پانکچر دارم امشب شام نباید بخورم؟گفته ناشتا بیایید یادم رفت بپرسم چند ساعت ناشتایی؟ ...

عزیزم منم دقیقا مث تو بودم‌.😁

نگاش میکردم حالت تهوع دست میداد بهم.. من یادمه ۱۱ به بعد چیزی نخوردم.صبم ک رفتم پرسیدن چند ساعت ناشتایی داری.