2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
رویا تو حالت تهوع یا معده درد نداشتی؟؟؟؟

حالت تهوع نداشتم خداروشکر... ولی معده درد چرا.... من از وقتی خودمو یادم میاد معده درد داشتم. این ایام که دیگه حساس تر هم شده. دیگه مورچه ای غذا میخورم

یه مامان داشتیم بنام نگین..کسی ازش خبر داره؟؟

راستی فکر کنم یه نفر دیگم انتقال داشت هرکس بود انشاله اونم دست پر برگرده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالت تهوع نداشتم خداروشکر... ولی معده درد چرا.... من از وقتی خودمو یادم میاد معده درد داشتم. این ایا ...

منم ندارم فک میکردم خیلی عجیبه.. پس یکی مث خودم پیدا کردم.😂😂

میری نت میخونی چرت پرت نوشته😑

حالا میخام زنگ بزنم بعدازظهر به دکترم ببینم اجازه میده برا معده پنا پرازول بخورم.

دمیترون داد واسه تهوع ک نمیخورم.. وقتی تهوع ندارم چرا بخورم😎

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
فک کنم دو تا پسر شر و شیطون باشن😊 منم اوایل معده درد گرفته بودم. حجم وعده ها رو کم کردم. هر وقت گر ...

رویا جون خوبی هنوز مشهدی؟؟؟؟؟

اگر بگی اره میام میزنمت🤕🙅

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
لباسهم زیادبپوشم راستی نشاسته بخورم؟آخه سری پیش نصف شب لرزگرفتم فهمیدم نگرفته غذاهاموادویه بزنم؟

نه اونقدر که گرمت بشه بیشتر.دور کمرت رو گرم نگه دار. من غذاهامو ادویه همیشگی میزدم. زعفرون و اویش رو فقط حذف کردم. اما به خدا ارامش از همه اینها مهتره. خیلی از وسواس به خرج نده به نظرم. انشالله حتما جواب میگیری   نگران نباش عزیزم

بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

وای عزیزم خیلی بهت تبریک میگم مبارکت باشه انشالله ک نی نی سلامت بیاد تو آغوشت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
رویا جون خوبی هنوز مشهدی؟؟؟؟؟ اگر بگی اره میام میزنمت🤕🙅

بیا بزن😔

آره هنوز مشهدم.... دکتر اجازه نمیده برم. حتی با هواپیما... میگه با این هماتومی که داری اگه بری هر چی بشه پای خودت

شوهرم اومده مرخصی اما فقط یک هفته اینجاست. هفته دیگه دوباره میره😭

هر چی التماس میکنم منم ببر میگه ارزش نداره به خاطر دلتنگی این همه زحمت و سختی که کشیدی رو به باد بدی

بیا بزن😔 آره هنوز مشهدم.... دکتر اجازه نمیده برم. حتی با هواپیما... میگه با این هماتومی که داری اگ ...

سلام عزیزم خوبی ، نینی چطوره؟ استراحت کن که چن وقت دیگه میاد و استراحت و خواب برات آرزو و رویا میشه

عزیزم خییییلی خیییلی لطف کردی 😘😘 دعا می کنم خدا به زودی زود یه دوقلوی دختر وپسرسالم وصالح بهت هدیه ...

ممنون از دعای خوبت خانومی ، من از تقریبا دو دوره از پریودم استفاده کردم اما واسه شما که الان تحت درمانی مطمین نیستم که بگم استفاده کنید 🌹🌹

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊