2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
بچه ها من فردا پانکچر دارم امشب شام نباید بخورم؟گفته ناشتا بیایید یادم رفت بپرسم چند ساعت ناشتایی؟ ...

من ۱۲ ساعت ناشتا بودم  یعنی از ۶ عصر دیکه چیزی نخوردم . خودشون گفتن ۱۲ ساعت.  حتی ابم شب گفتن نخور دیگه 

اون پودر هم که خیلی حال بهم زنه منم هایپر شدم خوردم دو روز پیش تموم شد مردم و میخوردم 🤢

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

یه سوال ۱۳ هفته میشه حرکت جنین رو حس کرد من سمت چپ نافم انگار  مورچه داره راه میره نمیدونم حساسیت پوست یا واقعا حرکت فسقلیه کسی این تجربه رو داشته؟ وقتی هم که  به پهلو دراز میکشم زیر شکمم یه طرف سفت میشه   کسی این حس رو داره؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جان وهمگی دوستان 

من یه سوالی دارم 

به جز زمان پری زمانهای دیگه هم شده که من بیخودی حالت پریودی داشت منظورم فقط در ناحیه رحمه 

بدون لک بینی و حالتهای دیگه 

فقط همونجوری که همه قبل پری میشیم اونحوری میشم اتگار تو اون قسمت رخت میشورن گاهی هم میسوزه 

میخوام بدونم همه این حالتهارو تجربه کردن آیا ؟

چرا عزیزم شام سبک.بخور.ولی از12شب ب بعدوچیزی نخور..تهوع هم.مال امپولاس من از اول سیکلم تهوع داشتم

مرسی عزیزم چیکار کنم تهوع نگیرم؟من تهوع نداشتم قبلا الان میترسم یه چیزی بخورم حالم بهم بخوره   

سلام دوستان امروز روز 16 انتقالمه رفتم از دادم  جوابش ساعت 6 حاضره.چند روزه بی بی چک میزنم همش ...

هیشکی نبود جواب بده؟؟😕

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزم منم دقیقا مث تو بودم‌.😁 نگاش میکردم حالت تهوع دست میداد بهم.. من یادمه ۱۱ به بعد چیزی نخوردم ...

وای منم یادش میوفتم حالم بد میشه😒😷همش میگم اگه تاثیر نداره امروز نخورمش😂

شما هم آبان بودی دیگه درسته؟صبح ۶:۳۰ گفته بیایید واسه شمارو کی انجام دادن؟معطل شدین؟

یه سوال ۱۳ هفته میشه حرکت جنین رو حس کرد من سمت چپ نافم انگار  مورچه داره راه میره نمیدونم حساس ...

عزیزم زوده هنوز بعید میدونم الان حس بشه چون جنین خیلی کوچیکه

حتی توی هفته های بعد هم ممکنه با حرکت روده اشتباه بشه

خدایا شکرت
من ۱۲ ساعت ناشتا بودم  یعنی از ۶ عصر دیکه چیزی نخوردم . خودشون گفتن ۱۲ ساعت.  حتی اب ...

پس فکر کنم باید منم همینکارو کنم چون دیشب که پودرو خوردم تا صبح فکر میکردم الانه که حالم بهم بخوره😑زودتر میخورم دیگه غروبم یه چیز سبک میخورم

به من پودرو قبل پانکچر داده با یه قرص که گفت شکمت آب نیاره چون گفت احتمالش پنجاه پنجاهه هایپر شی

مرسی عزیزم چیکار کنم تهوع نگیرم؟من تهوع نداشتم قبلا الان میترسم یه چیزی بخورم حالم بهم بخوره  & ...

والا منکه فقط صبوری میکردم خیلی روزای سختی بود .اصلاغذا ب زور میتونستم بخورم  چون دارو هم باید باتجویز پزشک بخوری واس تهوع

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
پس فکر کنم باید منم همینکارو کنم چون دیشب که پودرو خوردم تا صبح فکر میکردم الانه که حالم بهم بخوره😑 ...

خیلی خوبه که اینارو بهت دادن 

به من قبل عمل  هیچی ندادن   و نگفتن چه علایمی داره 

بعد از عمل اومدم خونه خیلی حالم بد شد هنوزم که دو هفته گذشته دارم دارو میخورم و حالم خوب نشده 

بعدش اصلا کار سنگین نکن من خونه جارو زدم نافم خونریزی کرد از داخل کبود شده  و درد دارم 

پس فکر کنم باید منم همینکارو کنم چون دیشب که پودرو خوردم تا صبح فکر میکردم الانه که حالم بهم بخوره😑 ...

بعدعمل دوباره پودر بگیر و ادامه بده بخور 

من ازش یبوست هم میگیرم لعنتی😟

هیشکی نبود جواب بده؟؟😕

عزیزم بعید میدونم بی بی چک الکی مثبت بشه. من دفعات قبل که منفی میشدم بعد یکساعتم که میرفتم سراغش لامصب هیچ و پوچ بود و یه رگه هم توش نبود. توکل کن به خدا انشالله مثبتی. احتمالا بتات پایینه هنوز

عزیزم بعید میدونم بی بی چک الکی مثبت بشه. من دفعات قبل که منفی میشدم بعد یکساعتم که میرفتم سراغش لام ...

خدا از دهنت بشنفه.دارم دیوانه میشم 

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
من دیروز رفتم سونو 5 هفته و 5 روز بود دکتر گفت سن حاملگیت درسته یعنی 22 روز از انتقالم میگذشت ولی ف ...

نگران نباش منم ۵ هفتگی رفتم فقط ساک بود چون زوده از ۶ هفته تا ۸ هفته زمان تشکیل قلبه