2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
اگه میخای با نصر انتقال بدی زنگ بزن بپرس اگه گفت اشکال نداره برو دیفرلین بزن اگه عجله نداری اسفند د ...

ارمغان جان كلا اسفند و فروردين مملكت تعطيله اين دكترام كه فقط دنبال چند روز تعطيلي ميگردن بارشونو ببندن برند واقعا از چوبساز بابت اين بي برنامگيش ناراحتم 

حالا فردا صبح برم ببينم نصر چي ميگه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارمغان جان كلا اسفند و فروردين مملكت تعطيله اين دكترام كه فقط دنبال چند روز تعطيلي ميگردن بارشونو بب ...

درسته عزیزم بهمن،اسفند ،محرم،صفر،ورمضان ایران تعطیله

باید باهاشون هماهنگ باشیم😂

عزیزم معمولا یه باره انوکسوپارین.....  هپارین دو باره.....  اما خوب شرایط هر فرد فرق میت ...

بله عزیزم من اشتباهی ۲ بار میزدم یعنی تو برگه ماما برام اشتباهی نوشت روزی ۲ بار.باعث تنگی نفسم شده بود بعد از کمی پیاده روی نفسم بالا نمی اومد.  اماالان ک ۱ بار میزنم تنگی نفسم بهتر شد. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
وایییییی اگه بدونی چه سه ماهی داره به من میگذره ۱۰ کیلو کم کردم بی اشتها هستم و دائم از گرسنگی تهوع ...

والا من که الان هفته شیشم معده درد دارم و تهوع خیلی کم. حالا در هفته های آتی چی انتظارمو میکشه نمیدونم😎😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
چه لحظه خوبیه😍😍 این حس شیرین انشأالله ادامه داره،حسابی مواظب خودت باش

ممنونم عزیزم.

ان شاءالله روزی خودت🐣☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
راستی عزیزم فمیبیون ۲ هم میخوری؟ 

نه فعلا فمبیون یکم.. دکتر گفت همونو ادامه بده☘🍀

بچه ها توت فرنگی اشکال نداره بخورم؟☺🙂🍓🍓

#رویا_16‍ عزیزم دلتو بسپار به امام رضا شوهرتو تو ذهنت دخیل پنجره فولاد کن مطمئن باش آرامش میگیری....

انشاله با پسر وروجک میری زاهدان حسابی جبران این تنهایی میشه برای شوهرت😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها توت فرنگی اشکال نداره بخورم؟☺🙂🍓🍓

یه دونه بخور یه دونه 😅😄😋

چون دوس دارم چشم یکی دیگش سبز بشه😉😂😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
یه دونه بخور یه دونه 😅😄😋 چون دوس دارم چشم یکی دیگش سبز بشه😉😂😂😂😂

خخخخخخ...

نخیل من از الان تفاوت نمیزارم بین نی نی ها😁🤗😂

یع عدد مامان با ادب😍

به نی نی یار پیام دادم گفت نمیشه اسم کاربری رو تغییر داد..😑

خخخخخخ... نخیل من از الان تفاوت نمیزارم بین نی نی ها😁🤗😂

پس نخور تا چشم دوتاش سبز بشه 

خخخخخخخخخ

منو بگو گفتم دلت کشیده😋

پس نخور تا چشم دوتاش سبز بشه  خخخخخخخخخ منو بگو گفتم دلت کشیده😋

نه بابا😂😂😂😂

دل مظلومم هیچی نمیکشه بابا😁😃

مگه این معده درد میزاره ک اون بکشه🙈🙈

به شوهرم میگم این خانوم های حامله تو فیلما از همون روز اول هوس دارن چرا من ندارم😂😂😂😂😂