2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
عزیزم با کدوم دکتر هستین؟ پیشنهاد جراحی بهتون ندادند؟

کرمانشاهم من،دکتر نسرین جلیلیان،دکتر گف چیز مهمی نیست

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
نه اینکه دقیقا یک اندازه باشن اما بهتره سایزشون نزدیک هم باشه که روز پانکچر همشون به در د بخو ...

انشاءالله همونایی ک سایزشون نزدیک به هم هست با کیفیت و خوبن و جنینای خوبی میشن،شما چندتا فولیکول داشتی کلا؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای قربونت برم خدا از دهنت بشنوه الهی ، دلم شاد میشه این چیزهارو میشنوم آخه من روز9 بیبی چک گذاشتم ...

آز دادی ؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
وای کلی خندیدم تنها چیزی که بعنوان نشانه بارداری بهش فکر نکردم تا حالا😂😂😂😂😂😂😂😂

خب اینم.نشونس دیگه انشاءلله  همین هانا جون وچنتای دیکه خیلی سردشون میشد مامان شدن...حالا برا شما ی جای خاص یخ رده  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شماخراش کردی حامله شدی؟دوستان پی آرپی چطوره؟هزینه اش هم چقدره تونتیجه چقدرتاثیرداره ممنون میشم اگه م ...

عزیزم.خب میگن تو مثبت شدن تاثیر میذاره...هزینه پی آر پی من پرسیدم گفتن 350ازمایشگاه میگیره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزيزم و سلام به همه دوستان ، آتريسا جون واقعا ميفهمم چي ميگي ، واقعا اين راه انرژي خيلي زيادي ا ...

عزیزم شما رویان انتقال داده بودی درسته؟

اونجا با چی انتقال میدن؟ینی با سونو یا بی سونو؟امیشه قبل از اینکه من برم اتاق عمل برا پانکچر نمونه اسپرم بدیم؟ینی اول اسپرمو بدیم بعد برم برا پانکچر لطفا جوابمو بده برام مهمه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
نه هنوز پس فردا باید برم آزمایشگاه ، دیگه جرات نکردم بیبی چک هم بزارم

نزار 

انشاله بری از بدی مثبت باشی.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم شما رویان انتقال داده بودی درسته؟ اونجا با چی انتقال میدن؟ینی با سونو یا بی سونو؟امیشه قبل از ...

بله عزيزم من رويان انتقال داده بودم ، بدون سونو انتقال ميدن خانمي .

بله عزيزم قبل از پانكچر خودت و همسرت ميرين داخل يك اتاق و اونجا نمونه اسپرم رو به كمك هم آماده ميكنيد و بعد شما ميري براي پانكچر .

بله عزيزم من رويان انتقال داده بودم ، بدون سونو انتقال ميدن خانمي . بله عزيزم قبل از پانكچر خودت و ...

وای منم دوهفته دیگ رویان تخمک کشی دارم شما فرقز انتقال دادی یا فرش عزیزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سارا1369# عزیزم باورت میشه همین مشکوک بودنت به بارداری هم منو خیلی خوشحال کرده...  انشاله مثب ...

قربون قلب مهربونت عزیزم

منفی بود..میدونستم منفیه خودمم 😁

پروژسترون داد ۴ تا 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنونم عزیزم بابت دلگرمی که بهم دادی.سیکلاتون پشت سر هم بود یا بینش فاصله انداختین؟

بنظرم دوماهی فاصله افتاد.بنظرم اردیبهشت فولیکول نزدم.اواخرتیر وتوی مردادماه خوب فولیکول زدم.تاپانزده مرداد انتقال هم داده بودم .بنظرم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.