2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046837 بازدید | 684554 پست
یه سئوال  کی میدونه کدوم داروخانه جدیداً DHEA موجود داره؟! ممنون میشم بهم خبر بدید

عزیزم درناز جان می گفت داروخانه ی جودی توی گیشا داره

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم اگه باخوردن گرمی جوش میزنی بعید میدونم طبعت سرد باشه..اخه من خودم.گرم وخشکم و بابعضی گرمی ها ج ...

نمیدونم‌والا، ولی چندتا مجموعه تست زدم، علائم‌هم بیشتر به سردی میخوره نمی دونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید پولیپ رحم داشتین  آخه منم دارم گفتن باید بردارم سایزش ۸ میلی ببخشید دم کرده آویشن خوبه ...

اره عزیزم، برای من بزرگتر از شما بود اندازش، میگن پولیپ ممکنه باعث بشه لانه گزینی نشه، من آویشن دم کردم چند بار خوردم، از اینور اونور شنیدم رحمو پاکسازی میکنه، نمیدونم چقدر درسته والا

مگه باید سایز همشون یکی باشه؟من روز یازده پریود همشون ۱۱بود سایزشون امروز ک رفتم یکسان نبودن سایزشون ...

نه اینکه دقیقا یک اندازه باشن

اما بهتره سایزشون نزدیک هم باشه

که روز پانکچر همشون به در د بخورن

من الان روز سیزدهم 

به احتمال زیاد اونایی که اندازشون ۱۲ هست به درد نمی خورن دیگه

خبر بده من منتظرتم 

بچه ها دکتر به من گفت برو بیمارستان دارو بدن سقط کن ولی من امیدمو از دست نمیدم شاید خدا خواست و بچه موند برا و قلبش زد فعلا یک هفته صبر میکنم داروهامم قطع نمیکنم حتی انوکسان رو 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
عزیزم اگه پیچ بخوره ک خودت متوجه دردش میشی نترس فقط دیگه مراقب باش

چشم. غلط کردم. خدایا استرس رو از همه دور کن . 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

سلام مامانای گل خوبین انا جون  امروز جواب ازمایشم و سونوی ان تی رو بردم دکترم دید گفت همه چی خوبه بااین که طول سرویکس ۳۰ بود گفت خوبه و نیاز به سرکلاژ نداره بنظرتون دیگه جای نگرانی نیست؟

من هم بااینکه تنبلی  تخمدان دارم وذخیره ام خوبه.یکبار اینطورشدم.اصلا فولیکول نداشتم.روز27سیکل ی ...

ممنونم عزیزم بابت دلگرمی که بهم دادی.سیکلاتون پشت سر هم بود یا بینش فاصله انداختین؟

سلام شب خوش...امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید ببخشید بی مقدمه برم سر اصل مطلب 

دوستان خوبم خیلی اورژانسی میخوام مشورت کنم باهاتون...دوست دارم نظرتون رو بدونم..ببخشید اگه مجبورم پرحرفی کنم...البته فک کنم کم و بیش با کوله بار پر پیمون من آشنایی دارید ولی خب بگم که چیزی از قلم نیفته

●●●●●من متاسفانه اندومتریوز شدید دارم که سه بار جراحی شدم لاپارا میومکتومی و کات شدن هر دو لوله و خب متاسفانه 5 انتقال منفی 

●●●●با تمام این مشکلات دوبار همزمان با پریود خلط خونی داشتم که مشکوک به اندومتریوز هست دیگه علاوه بر قضیه بچه سلامتی خودم هم...

1 سالی بود که درمان ها رو رها کردم و بیخیاله همه چیز شدم...اما این قضیه ریه دوباره باعث شد پیگیر بشم

☆☆☆☆با دکتر پادمهر ویزیت شدم گفتن باید اول پانکچر بشی بعد به عمل سنگین که اگه لازمه بخشی از روده کات بشه و یا حتی تخمدان و...که کاملا پاکسازی بشه که خب ممکنه ذخیره بشدت کاهش پیدا کنه واسه همین گفتن اول پانکچر شم...بعد از پانکچر و عمل در صورت مناسب بودن شرایط رحم انتقال انجام بشه

●●●حالا بریم سراغ رحم مبارک..ایشون هم به دلیل آدنومیوز اصلا شرایط خوبی نداره وامروز که با دکتر ذوالقدر ویزیت شدم گفتن بهتره که اصلا به رحم خودت منتقل نشه و از ساروگیت(( رحم جایگزین))استفاده کنم..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام دوستای خوبم.خوبین؟بچه ها یه سوال داشتم.من سری قبل دکتر برام انتقال نداد و گفت برو پریود دومت بی ...

خاكسترى من قبل از انتقال سوم آزمايشهاى انعقادى رو دادم و MTHFR جهش داشتم و حدودا از ١ ماه قبل انتقالم روزى يكى B6 مى خوردم و هفته اى يه آمپول B12 مى زدم 

مى دونم برام مفيد بود حالا اينكه اين باعث شد انتقال سوم مثبت بشه يا نه رو ١٠٠٪؜ نمى دونم به دكترت بگو شايد برات تجويز كنه

حالا میمونه فقط بحث پذیرفتن این قضیه و ازاون مهمتر پیدا کردن شخص مورد اطمینان....همسرم به دکتر گفتن میشه یه خانوم خوب و محترم باشه وااای انقد خندیدیم با دکتر گفتم میخوام برم واسش خواستگاری بعد دکتر گفتش دنیا رو هم بگردی مثه ایشون پبدا نخواهی کرد...اوهوووم

حالا بماند که چی شد که به اینجا رسیدم و اینهمه راحت دارم درباره مادر جایگزین میگردم واسه بچه دار شدن....

کلا چالش زیاد دارم.اول از همه سلامتیم، دوم بچه،سوم پروسه مهاجرت وسط این گرفتاری هااااا...و زمان بسیار محدود......

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

♡■♡■♡■دوستان خوبم شما میتونید کمکم کنید واسه پیدا کردن مادری که بتونم مثه چشمام بهش اطمینان کنم و پاره ای از وجودمو به امانت بذارم پیشش؟؟؟خواهش میکنم اگه کسی رو میشناسید معرفی کنید زمانم خیلی محدوده

وااااااااآای اصلا نمیدونم چی دارم میگم من کجام باورم نمیشه دارم درباره ش صحبت میکنم یه این راحتی فک کنم خل شدم رفت..تو روخدا ببخشید.....البته همیشه از خدا شاکی خواهم بود تا آخر دنیااااااااا....وااای که چه آرزوهااا داشتم واسه دوران بارداریم...چی بخورم چی نخورم کجا برم کجاااا نرم...

بچه چه جوری میشه اطمینان کرددد؟؟یعنی اون آدم حلال خوره حواسش هست چشمش بدی ها رو نبینه وااای خدااااا

حالا برنامه ام اینطوری چیده شده

1. پانکچر اسفند ماه با دکتر ذوالقدر...اصلا مهمه چه دکتری رو انتخاب کنم مگه داروهااا یکی نیست تقریبا؟؟؟؟؟

2.انتخاب مامان واسه جوجه هام البته واسه 9 ماه...امیدوارم ببخشن من رو بابت اینکار اما خب منم دلم میخواد ثمره عشقمون رو ببینم امیدوارم راه درستی باشه

2.جراحی به احتمال زیاد با دکتر پادمهر

3.اگه فرصت شد قبل سفر یکبار شناسم رو با رحم خودم امتحان کنم اگه نه که ساروگیت.

4.یا اینکه وقتی برنامه سفرمون اکی شد یکبار پانکچر کنم خارج از کشور و انتقال بدم و اگه نشد بعد بیام سراغ جنین های ایران و انتفال با ساروگیت

●●●●●●یا اینکه کلا زمان رو از دست ندم و فعلا با همین جنینها و ساروگیت پیش برم ایشالا بعدا واسه دومی اونجا پانکچر بشم و خودم انتقال بدم؟ ؟؟؟؟؟

کدوم راه منطقی تره به نظر شما؟؟؟؟مغزم فرمان نمیده فقط تند تند دارم تایپ کنم از ذوق مشورت با شماااا...

فقط اینکه واسه پانکچر دکتر گفتش که باید ال دی بخورم اینماه و ماه بعد روز دوم ویزیت شم واسه گرفتن دارو و پانکچر

●●●●●●یه سوال مگه نگفتن این روش منسوخ شده خوردن ال دی ماه قبل پانکچر؟؟؟به نظرتون چه کنم امشب باید شروع کنم

●●●●● من فقط این ماه رو فرصت دارم واسه داروی مکمل و دکتر گفتش کافیه هرچند که دارو از قبل زیاد دارم اوابووست پروکسید و....حالا موندم بت شرایط من واقعااا به دو سه تقویت نیازی نیست؟؟یا حتی همسرم عجیبه واقعااا..ولی خب آز همسرم مورفولوژی 3 درصد و تحرک Aپایبن هست و dfiنرمال البته مربوط به پارساله ولی دارو مثه زینک و..رو به تناوب مصرف میکرد

♡♡♡♡♡♡میشه کمی همفکری کنید باهام دوستان مهربونم که همیشه راهنمایی ها و نظرات تون واسم مثه آب رو آتیشه

●●●●بچه ها به نظرتون قطع امید کنم از رحم نازنینم آیااااااا؟؟؟وااای بگذرم از شکم قلمبه دار شدن از 9 ماه حس ناب مادرانگی و یه عالمه حس خوب..