2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
هشت رب اینا هپارین میزنم.. یرب به نه ..نه پروژسترون.. پس همون ۱۱ اینا میزارم. آخه شیاف تابحال واژی ...

عزیزم از فردا فاصله هپارین و آمپولتو اگه میتونی بیشتر کن....

بهتره دو ساعت فاصله بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید اینحوری میپرسم.. همینطور دراز کشیده شیاف میزارین؟؟

والا من رو تخت دراز میکشیدم پاهام باز میکردم و شیاف میذاشتم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من رو تخت دراز میکشیدم پاهام باز میکردم و شیاف میذاشتم....

دستت درد نکنه. برام دعا کنید دوستان☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

عزیزم نگران نکن خودتو..لک.ک دیگه طبیعیه تو این راه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
والا در کل چیز سالمی نیست.... همینطوریشم میگن نوشیدنیهای گازدار نخورین، حالا تو بارداری که حساسیت ب ...

آره میدونم خوب نیستن من ک اصلا اهل این خوراکی ها نیستم....دلستر ایستک گرفتم این شیشه کوچیکا دو روز میخورم،بستنی دو روز در میون،خامه هم صبحانه چند لقمه با مربا یا عسل...تا ویزیت بعدیم ببینم دخترم چقدر اضافه کرده بعدش دیگه نمیخورم

کلا من هله هوله خور و خوردن  خوراکی های ناسالم نیستم😊...ممنونم ازت آنا جون

سلام عزیز ان شالله دیگه چیزی نمونده که دختر نازتو بغل کنی  عزیزم شما بعد از انومالی چند بار س ...

سلام عزیزم ممنونم😘

ماهی یکبار سونو دارم....آزمایش هم دیابت بارداری و ادرار داشتم تو هفته ۲۶....بتامتازون هم تو هفته ۲۸ داشتم

ارمغان مگه مطب عارفی امروز سشنبه بعدظهرباز نیست؟هرچی زنگ میزنم برنمیدارن. امروز جواب آزم اومدبایدز ...

فک کنم امروز نوبتای بعد ظهر تغییر دادن به صبح

وقتاتو جوری بگیر تا خود دکتر باشه

مامان مرجان😊 اصلا استرس نداشته باش لک تواوایل  بارداری طبیعیه،شیاف ب نظر من موقع خواب بزار ک دیگه نخوای از جات بلند بشی پد هم بزار ، انشالله ک قطع میشه

خانما من فردا یک مهمان دارم که یکشنبه هفته پیش یعنی ده روز پیش شیمی درمانی شد6 این در حالیه که من نمیدونم باردار هستم یا نه منم ده روزه انتقال انجام دادم ایا ممکنه به جنینهای من از طرف مهمانم که ده روز پیش شیمی درمانی شده اسیب برسه؟؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
فک کنم امروز نوبتای بعد ظهر تغییر دادن به صبح وقتاتو جوری بگیر تا خود دکتر باشه

ارمغان جون من چند روز پیش ک دکتر بودم چند تا خانوم بودن ک هر کدوم بیمارای دکتر عارفی و رزاقی و معین بودن و میگفتن این دکترا رفتن خارج از کشور و بیمارا معرفی شدن ب طرازی....اگه اینجوری باشه ک خیلی بده پس تعهد ب بیمار چی میشه؟ طفلکی بیمارها یهو دستشون میمونه تو حنا

فک کنم امروز نوبتای بعد ظهر تغییر دادن به صبح وقتاتو جوری بگیر تا خود دکتر باشه

امروز میخواستم زنگ بزنم ببینم برفرداوقت میده برم.حالا فرداصبح زنگ میزنم ببینم چی میگه.مستقیم برم نمیزاره برم داخل نه؟؟؟

میخوامآزمایش ر نشون دکتربدم وببینم شروع میکنه سیکل ر؟؟؟!!!

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ارمغان جون من چند روز پیش ک دکتر بودم چند تا خانوم بودن ک هر کدوم بیمارای دکتر عارفی و رزاقی و معین ...

وای نگووووووووووووووووووووووووووووو

جدی جدییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟///////////

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
والا نمیدونم سهیلا جون منم تو مطب از اون خانما اینجوری شنیدم شما بیمار کدوم دکتر هستید؟

من هم مریض دکتر طرازی هستم هم دکتر عارفی.میخواستم باعارفی ادامه بدم.باید جواب آزمایش میبردم پیشش

عزیزم بالاتر میره نگران نکن خودتو.... تعدادم ملاک نیست مهم کیفیته که انشالله نتیجه عالی خواهد بود.. ...

نگران نیستم،فقط میخواستم بدونم،وقتی پانکچر بشم کیفیت تخمکامو میگن چطورن؟

شماوقتی میخواستی میکرو کنی ذخیرتون پایین بود؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان