2777
2789
عنوان

ازدواج سن پایین

1 بازدید | 5 پست

خیلی زود نیست که تو سن 19 سالگی یکبار طلاق گرفته باشم 

دختری که طلاق گرفته بعدن هم میتونه با موقعیت حوب ازدواج کنه؟

واقعا درسته ازدواج تو سن کم بده

درست ک نیست ولی همش بفکر ازدواج نباش .خونه شوهر خبری نیست خودت دیدی دیگه 

برا خودت وقت بزار و اگر دوست داری ادامه تحصیل بده .برو باشگاه .برو سرکار دستت تو جیب خودت باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۱ سالگی جدا شدم بعد یک سال و نیم بعد طلاقم مجدد ازدواج کردم.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

درست ک نیست ولی همش بفکر ازدواج نباش .خونه شوهر خبری نیست خودت دیدی دیگه برا خودت وقت بزار و اگر دوس ...

بله میخوام ادامه تحصیل بدم تا 10 ساله دیگه

ولی مامانم میگه حرف مردم رو داریم دشمن شاد میشیم بعد هر ننه قمری به خودس اجازه میده بیاد خواستگاریت 

بله میخوام ادامه تحصیل بدم تا 10 ساله دیگهولی مامانم میگه حرف مردم رو داریم دشمن شاد میشیم بعد هر نن ...

واااا این حرفا چیه .ب حرف مردم گوش نده اصلا خودتو داغون می‌کنی فقط .تو اول برا خودت ارزش قائل شو .اگرم مورد خوب پیش اومد حتما حتما کلی تحقیق کنید و مشاوره برید ک ان شاالله مشکلی پیش نیاد