2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

شیاف روزی یکی باید بزارم؟؟ 

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
امپولمو هشتو نیم میزنم.. کیشانی گفت شیاف شب بزار اثر کنه.نمیدونم چیکار کنم... هپارین رو گفت ادامه ...

عزیزم امپولو که هشت ونیم میزنی 

بنظرم ده ونیم شب شیافتو بزار ودو سه ساعتی بخواب 

ان شالله که چیزی نیس 

شاید هماتوم باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم امپولو که هشت ونیم میزنی  بنظرم ده ونیم شی شیافتو بزار ودو سه ساعتی بخواب  ان شالل ...

ممنونم عزیزم🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بله ...اگه دکتر صلاح بدونه خودش اضاف میکنه  شنبه که رفتی باهااش مطرح کن

عزیزم سه شنبه باید برم.

ان شاءالله بند بیاد.

شیاف روزی یکی باید بزارم؟؟ 

برا من چون خونریزی بود گفت دو تا فعلا یکی بذار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برا من چون خونریزی بود گفت دو تا فعلا یکی بذار.....

بنظرت کی بزارم آنا؟؟

هشت نیم نه آمپول میزنم.

با دست هدایت کنم تا آخر بره؟ شیاف گذاشتم میتونم پاهامو تکیه بدم به جایی؟؟؟

عزیزم تعداد معمولا زیاد نمیشه مگر اینکه سایزهای کوچیکترو نشمرده باشن اونا بزرگ بشن..... انشالله تخم ...

سایزشون واسه یازده پریودی چطوره؟تعدادشون کم نیست؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم تعداد معمولا زیاد نمیشه مگر اینکه سایزهای کوچیکترو نشمرده باشن اونا بزرگ بشن..... انشالله تخم ...

ان شاءالله

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم سه شنبه باید برم. ان شاءالله بند بیاد.

عزیزم هر ساعتی نیاز بود زنگ بزن بیمارستان آبان اتاق زایمان (اتاق زایمان ها، نه بخش زایمان)، بگو بیمار طرا زی هستی هر سوالی داشتی از دکترت میپرسن.....

گفتم بگم خیالت راحت باشه و از اینکه آخر هفته رسیده نگران نشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هر ساعتی نیاز بود زنگ بزن بیمارستان آبان اتاق زایمان (اتاق زایمان ها، نه بخش زایمان)، بگو بیما ...

ممنونم عزیزم☘🍀🍃

بنظرت کی بزارم آنا؟؟ هشت نیم نه آمپول میزنم. با دست هدایت کنم تا آخر بره؟ شیاف گذاشتم میتونم پاهام ...

عزیزم تقریبا دو ساعت بعد آمپولت قبل خواب بذار که بیشتر بمونه و بلند نشی....

هپارینتو کی میزنی؟

عزیزم تا نصف انگشت بره تو کفایت میکنه.....

بعدش راحت دراز بکش.....

کلا پاهات بالاتر باشه بهتره اما خسته میشی.....

خلاصه راحت باش.....

عزیزم تقریبا دو ساعت بعد آمپولت قبل خواب بذار که بیشتر بمونه و بلند نشی.... هپارینتو کی میزنی؟ عزی ...

هشت رب اینا هپارین میزنم.. یرب به نه ..نه پروژسترون..

پس همون ۱۱ اینا میزارم.

آخه شیاف تابحال واژینال استفاده نکردم.

نه من کلا شبا زیر پام بالشت باید باشه.. حالا گفتم مثلا تکیه بدم ب مبلی چیزی.. فعلا ک دراز کشیدم کلا.

سایزشون واسه یازده پریودی چطوره؟تعدادشون کم نیست؟

عزیزم بالاتر میره نگران نکن خودتو....

تعدادم ملاک نیست مهم کیفیته که انشالله نتیجه عالی خواهد بود.....

به منم گفته بودن همین حدوداست تعداد فولیام ولی بیشتر شد موقع پانکچر.....

ببخشید اینحوری میپرسم..

همینطور دراز کشیده شیاف میزارین؟؟