2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خانما من فردا یک مهمان دارم که یکشنبه هفته پیش یعنی ده روز پیش شیمی درمانی شد6 این در حالیه که من نم ...

آنا تورک لطفا راهنماییم کن بگم نیاد فردا یا مشکلی پیش نمیاد؟من تو گوگل خوندم دو سه روز دیگه بگذره مشکلی نداره

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا تورک لطفا راهنماییم کن بگم نیاد فردا یا مشکلی پیش نمیاد؟من تو گوگل خوندم دو سه روز دیگه بگذره مش ...

عزیزم فقط همون چند ساعت شیمی درمانی مشکل هست

تو که میگی چند روزه گذشته اصلا مشکلی نیست نگران نباش

خانما من فردا یک مهمان دارم که یکشنبه هفته پیش یعنی ده روز پیش شیمی درمانی شد6 این در حالیه که من نم ...

والا نمیدونم.....

پرتودرمانی میدونم ضرر ممکنه داشته باشه شیمی درمانیو نمیدونم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فقط همون چند ساعت شیمی درمانی مشکل هست تو که میگی چند روزه گذشته اصلا مشکلی نیست نگران نباش

اره تو گوگلم نوشته دو سه روز بگذره عیبی نداره ولی بنده خدا بعد از شیمی درمانیش هم یه امپولهایی میزنه که میگه سرطان رو یه جورایی میشوره میبره .اون امپولها چی اون مسکلی نداره؟؟اخه میدونید چیه من به هیچ کس نگفتم ایوی اف کردم اگرنه خیلی راحت میگفتم نیا  ولی بنده خدا روحشم خبر نداره

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
والا نمیدونم..... پرتودرمانی میدونم ضرر ممکنه داشته باشه شیمی درمانیو نمیدونم......

نه این پرتو درمانی نشده شیمی درمانیه و بعد از شیمی درمانیش یه امپولهایی میزنه که به گفته خودش سرطان رو میشوره حالا نمیدونم بگم بیاد یا نه.اخه هیچکس نمیوونه من ای وی اف کردم اگر میدونستن میتونستم بگم به این علت از دیدنت معذورم.کاش شما میتونستید کمکم کنید

نگران نیستم،فقط میخواستم بدونم،وقتی پانکچر بشم کیفیت تخمکامو میگن چطورن؟ شماوقتی میخواستی میکرو کنی ...

عزیزم برا من ۱/۴ برا اولین پانکچر بود....

۳ بار پانکچر شدم.....

قبل سومین پانکچر ۱/۱۸ بود.....

عزیزم میتونن بر اساس ظاهر تخمکا نظر بدن ولی اینکه واقعا سالمن یا نه نمیتونن نظر بدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا تورک لطفا راهنماییم کن بگم نیاد فردا یا مشکلی پیش نمیاد؟من تو گوگل خوندم دو سه روز دیگه بگذره مش ...

عزیزم نظرمو گفتم نمیدونم واقعا.....

زنگ بزن از مطب دکترت بپرس.....

اره تو گوگلم نوشته دو سه روز بگذره عیبی نداره ولی بنده خدا بعد از شیمی درمانیش هم یه امپولهایی میزنه ...

مطمین باش اگه مشکل داشت بهش نمیدادن بیاره خونه چون میدونن اطرافه هرکسی ممکنه خانوم باردار یا بچه کوچیک باشه

خودتو نگران نکن من تو کاره درمانی هستم اگه دارویی اشعه داشته باشه فقط تو بخش تزریق میشه و داروهایی هم که اشعه دارن تا یکروز نهایتا تو بدن میمونن

ارمغان جون من چند روز پیش ک دکتر بودم چند تا خانوم بودن ک هر کدوم بیمارای دکتر عارفی و رزاقی و معین ...

بهار جون من چند روز قبل مطب عارفی بودم خودش سونو کرد پری روز بهمن بود ، مگه میشه انتقال برعهده بگیره و نیاد واقعا حقوق بیمار چی میشه ،فکرم مشغول شد فردا زنگ میزنم بهمن میپرسم

اره تو گوگلم نوشته دو سه روز بگذره عیبی نداره ولی بنده خدا بعد از شیمی درمانیش هم یه امپولهایی میزنه ...

عزیزم بعید میدونم ولی احتیاطا زنگ بزن از مطب یا مرکزی که تحت درمانی بپرس.....

مطمین باش اگه مشکل داشت بهش نمیدادن بیاره خونه چون میدونن اطرافه هرکسی ممکنه خانوم باردار یا بچه کوچ ...

خب خیالم راحت شد ممنونم

خب خیالم راحت شد ممنونم

پس خیالت راحت شد.....

خوشحالم که دوستان با تخصصهای مختلف هستن که به داد هم میرسن.....

آنا جون من لک دیدم.. الان رفتم دستشویی لباس زیرم کثیف بود.. خیلی معذرت میخام با ادرارمم متوجه شدم که ...

عزیزم اول به خودت مسلط باش ،اکثرا بارداری های ای وی اف لکبینی دارن شیاف بزار استراحت کن

هپارین یا آمپول پروژسترون داری؟