2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
۱۱

عزیزم.بنظرم.روز11خیلی زود بوده واس مشخص شدن بتا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تست کمرنگ ولی از منفی -۱  ای خدا چرا صدامو نمیشنوی

عزیزم خدا صدای مارو میشنوه ما صداشو نمیشنویم....

که داره بهمون میگه: تو بهترین زمان و بهترین شرایط قراره مامان بشی بهم اعتماد کن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۱

عزیزم حتما دوباره ۱۴-۱۵ انتقالت آز بده چون ممکنه هنوز هورمن وارد خونت نشده باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزيزم  ممنونم آمين همچنين برا شما  باز سرما خوردم و فصل امتحانات پسري بود  اص ...

سلام ماماني طاهاي عزيز ، من هم جوياي احوالت بودم خدا رو شكر كه الان بهتري ، ان شا الله جواب آزمايش سلفري هم هيچ مشكلي نداره و به سلامت پسر قشنگت رو در آغوش ميگيري .

اره منم چند بار اينطوري شدم نميدونم چرا تاحالا اين طوري نبودم،من 14هفتمه نزديكي اشكال داره يا ن؟؟؟؟

عزيزم بستگي به شرايطت داره از دكترت هم بپرسي بهتره ولي من و همسرم توي بارداري قبلي كه با آي وي اف بود ترجيح داديم تا آخرش نزديكي نداشته باشيم و الان هم فعلا نداشتيم تا ٣ ماهم تمام بشه بعد ببينيم دكترم صلاح ميدونه يا نه .

خوب گلم دوتا ک کمه باید ب دکترت میگفتی ک بیشتر بهت بده

نه گلم بیشتر نمیدن چون دوشنبه رفتم سونو ضخامتم خوب بود ! راستی وقتی استراد میخوردی سینه درد داشتی ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
گلم این نسخه ای که برات داده برای انعقادیه یا ایمنی ؟

عزيز من ازش دوبار پرسيدم كه اين هم ايمني هست و هم انعقادي؟ گفت اين ايمونولوژيه و قبلا هم كه pt, ptt رو نوشتيم انجام دادي مشكلي نداشتي فكر كنم اونها ميشه انعقادي بازم آنا جون بهتر ميدونن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دیدم برا تیکرت پرسیدی این مدلی گفتم.....

اگه زحمتی نیست اون مدلیم میگی🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
۱۱

عزیزمممم خدا حتما صدامونو میشنوه 🤲

۱۱ انتقالت گفته بودن ازمایش بدی دو سه روز دیگه هم ازمایش بده ان شالله ایندفعه مثبته 🙏🏻

@بهاركك سلام عزيزم  به سلامتي ان شاءالله نيني ها محكم ب دل مامانشون يه عمر بچسبن  ببخش ...

سلام عزیزم من چرا این پستارو ندیدم؟

خدارو شکر عزیزم بهتری.....

حتما جواب سلفریتم عالیه شک نکن.....

نه گلم بیشتر نمیدن چون دوشنبه رفتم سونو ضخامتم خوب بود ! راستی وقتی استراد میخوردی سینه درد داشتی ؟

خدا را شکر . بله گلم از عوارض استرادیول درد سینه هستش البته این خوبه یعنی برات ساخته استرادیول

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزيز من ازش دوبار پرسيدم كه اين هم ايمني هست و هم انعقادي گفت اين ايمونولوژيه و قبلا هم كه pt, ptt ر ...

ممنون عزیزم ان شاالله خیر باشه 🙏🏻هرچی به صلاحته پیش بیاد 🤲

الان چندم پری هستی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزيزم بستگي به شرايطت داره از دكترت هم بپرسي بهتره ولي من و همسرم توي بارداري قبلي كه با آي وي اف بو ...

منم سر دخترم اصلا نداشتیم.....

سر پسرم چون شرایطم خوب بود فقط سه ماه دوم یکی دو بار اونم با احتیاط.....

اما در کل طبق تجربه خودم میگم شاید نباشه بهتره خصوصا به ارگاسم رسیدن باعث انقباض میشه بعدش.....