2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
راستی دوستان ذخیره تخمدان من ۴ هست خوبه آیا و ذخیره تخمدان کجا و در چه مرحله ای کمکم میکنه..ایا برای ...

ذخیره تم خوبه عزیزم ولی خوب بهتره رژیم پر پروتئین رو رعایت کنی که درپیر عوارض هایپری نشی.....

آب زیاد بخور کلا.....

گوشت و مرغ و ماهی و سفیده تخم مرغ آب پزم زیاد بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون من چند روز پیش رفتم برای آزمایشای قبل عملم روی گوشم ی خراش کوچیک دادن این چه آزمایشی بو ...

همون پی تی و.... هست، یکی از تستهای روتین بحث انعقادیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلاااام خانوما خوبين، من 14هفته ام بعضي شبا تو خواب ببخشيدا ارضا ميشم خطري نداره؟؟؟؟؟

نه عزیزم نگران نباش....

سلام عزیزم من پهلوهام دقیقا دو سه روزه چند تا ترک ریز خورده😏با اینکه من از ۳ ماهگی ب بعد هر روز کر ...

عزیزم خوب هفته های آخر سرعت وزنگیری بالاست....

حالا میخوایی از دکتر بپرس اگه صلاح دونست لیدی میل بخور.....

اتفاقا گفتم قطعا هزينش از پانكچر مجدد بيشتر نيست ضمن اينكه باتوجه به سن من ممكنه اصلا دفعه بعدي وجود ...

عزیزم والا آزارو ندیدم چیا بودن فقط گفتی ایمنیارو نوشته....

چیزی ندیدم.....

عکس گذاشتی؟

والا تا جایی که میدونم لیست من ناشتایی نمیخواد ولی به آزاتم بستگی داره.....

مرسی مامان آنا که با حوصله جواب سوالای من بی قرارو میدی🌟🌹

فدات عزیزم کمترین کاریه که از دستم بر میاد.....

اتفاقا گفتم قطعا هزينش از پانكچر مجدد بيشتر نيست ضمن اينكه باتوجه به سن من ممكنه اصلا دفعه بعدي وجود ...

عزیزم دیدم انعقتدیا کاملن.....

کاملتر از مال من.....

انشالله اگه مشکلیه خودشو نشون بده....

سلام عزیزم من پهلوهام دقیقا دو سه روزه چند تا ترک ریز خورده😏با اینکه من از ۳ ماهگی ب بعد هر روز کر ...

سلام دوستان ، بهار جون چرا غصه بخوري ؟ از اين به بعد هر هفته ٢٠٠ گرم وزن ميگيره و اگر هفته ٣٩ هم سزارين بشي ميشه ٣ كيلو تقريبا ، دختر من هم ٣ كيلو بود . ان شا الله تنشون سالم باشه بعدا حسابي وزن ميگيرن .

سلاااام خانوما خوبين، من 14هفته ام بعضي شبا تو خواب ببخشيدا ارضا ميشم خطري نداره؟؟؟؟؟

نه عزيزم نگران نباش من هم توي بارداري قبلي اينطوري ميشدم فكر ميكنم به خاطر پروژسترون باشه البته فكر ميكنما مطمئن نيستم چون اين سري من تا حالا اينطوري نشدم .

نه عزيزم نگران نباش من هم توي بارداري قبلي اينطوري ميشدم فكر ميكنم به خاطر پروژسترون باشه البته فكر ...

اره منم چند بار اينطوري شدم نميدونم چرا تاحالا اين طوري نبودم،من 14هفتمه نزديكي اشكال داره يا ن؟؟؟؟

عزیزم اصلا نباید بی بی بزنی.... اگه بهش اعتباری بود خوب میگفتن فلان روز بی بی بزنین.....

اشتباه کردم دپرس شدم یعنی ممکنه مثبت بشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه