2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام میشه بگی کی فهمیدی بارداری؟منم 3تا انتقال دادم امروز ده روزه گذشته بی بی زدم منفی بود

سلام عزیزم ان شاالله جواب ازمایشت مثبته ، عزیزم من تازه دیروز انتقال دادم ، حس خودمو گفتم 😍 الهی که بحق حضرت زهرا هممون بزودی حس مادری رو تجربه کنیم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون و ساير دوستان من رفتم گاندي گفتم برام ازهاي ايمني انعقادي رو بنويسيد گفتند لازم نيست م ...

راستی من خودم شخصا توی مطب از دکتر چوبساز دررابطه با این ازمایشات پرسیدم گفت درهرصورت ما داروی رقیق کننده خون و.. رو میدیم مثل آ اس آس و ب ۶ و ب۱۲ وگفت خیلی ذهنتون رو درگیر مسایلی که براتون تجویز نمیشه نکنید

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام گلم منم این ازمایشات رو چندماه پیش انجام دادم ، مهمترین فاکتور همون pt ptt هستش ، ویتامین دی هم ...

تبسم جون amh رو قبل پانكچر انجام دادم ولي خواستم تكرار كنم ببينم بعد پانكچر چقدر اومده پايين

خانم دكترو پرسيدم گفتن ايشون قبل رفتن گفته هفته اول بهمن ميام ولي فعلا كه خبري ازش نيست به خود منم اوايل دي گفت يكماهه برميگردم انتقالت بمونه خودم ميام برات انتقال ميدم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزيزم  ممنونم آمين همچنين برا شما  باز سرما خوردم و فصل امتحانات پسري بود  اص ...

خداروشكر كه بهترى💕ممنونم عزيزم💕😘ما هم خوبيم و خداروشكر🙏🏼🌸

انشاءالله جواب سلفرى هم خوبه و خيالت راحت راحت مى شه🙏🏼💕

تبسم جون amh رو قبل پانكچر انجام دادم ولي خواستم تكرار كنم ببينم بعد پانكچر چقدر اومده پايين خانم د ...

منم خواستم amh رو بدم ولی گفتم حالا هرچی که شده گذشته چون منم کلا خیلی خودخوری میکنم دیگه حال روحیم بدتر میشه بیخیالش شدم ، من که فکرکنم به اندازه یکسال زن عادی تخمک از دست دادم 😥 یه خانمه توی گاندی بود خواست گفت انتقال قبلم منفی شده بررسی کردم دیدم ویتامین دی خیلی پایین بوده دارو گرفتم نرمال شده باز اومد انتقال 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
منم خواستم amh رو بدم ولی گفتم حالا هرچی که شده گذشته چون منم کلا خیلی خودخوری میکنم دیگه حال روحیم ...

تبسم جان اينا همش حدس و خطاست اينكه بخاطر كمبود ويتامين D نگرفته يا مشكل ايمني و ...

اصل قضيه خواست خداست و صد البته شانس 

ولي من تمام سعميو ميكنم كه فكر نكنم كم كاري كردم 

دفعه قبل آزمايش دادم ويتامين D حدود 21 بود كه گفتن بايد به 30 برسه اقلا

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
قربونت عزیزم خوبیم و داریم دعا میکنیم برای خاله جوناش 🙏 عزیزم من باشگاه میرفتم و خیلی مراقب تغذیه ...

فدای تو و نی نی قشنگت 🍃🍃🌻🌻🌻

چه جالب منم وزنم بالارفته میخوام کم کنم مرسی 😚

خداجونم شکرت       
من امروز زنگ زدم و وقت گرفتم برای روز ۳قاعدگی و سونو‌.....و شروع سیکل🌹👪

وااااای دعاکنید منم زودتر برسم به اون روزاااااا

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
ایشالا زود زود زود میرسی عزیزم ❤❤❤❤❤❤

مرسی عزیزممممط😘😘😘

انشالله همه چی براحتی پیش بره و زود بیای بگی مامان شدیییی

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان