2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره منم خیلی خورد تو پرم ولی بعدش گفتم هرچی صلاحه بشه بهتره شما این ماه انتقال دادی؟ یه ماه ال دی ...

عزیزم.من هنوز انتقال ندادم..یکماه قرص خوردم حالامنتظرم پری بیا برم دکتر انشالله کیستم رفع شده باشه انتقال بدم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قبلش شيراز ازمايش داديم ٦ميليون بود ولي وقتي رفتيم بيمارستان لاله صفر بود 

مرسی عزیزم از اطلاعاتی که دادین،خداروشکر دوباره خوب شده همسرتون ان شاءالله که به زودی نی نی دار شین😊😍 

سلام سلام من اومدم با ۳ تا نی نی هام 😍😍فداشون بشه مادر

مبارکه عزیزم.....

انشالله از اتاق زایمان برگردین خونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی انا امروز یه تشر حسابی به نیکان زدم  فکر کن گفتن هشت و نیم بیاین ساعت نه ونیم رفتیم مخش ...

کار خوبی کردی بالاخره باید اول خودمون به خودمون ارزش بدیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این هزینه ایی که گفتی دارو ها هم شاملش میشه. یا نه ؟کلا یعنی 4 میلیون هزینه ای وی اف میشه

نه عزیزم پول دار جداست....

خوب اصلا پول دارو متغیره بر اساس دز و نیاز متفاوته.....

محیا جان انتقالت کی شد؟

دريادل جون يه بار انتقال دادم ماه قبل منفي شد، حالا اين سيكلو خودم صبر كردم كه مجبور بودم كمي تقويتي بگيرم انشالله ماه بعد، فقط بين يه دوراهي گير كردم ميخوام مجدد پانكچر شم ولي دكترم ميگه اول همينايي كه هستن انتقال بديم

...
دريادل جون يه بار انتقال دادم ماه قبل منفي شد، حالا اين سيكلو خودم صبر كردم كه مجبور بودم كمي تقويتي ...

ای وای عزیزم ...معذرت ک یادم نبود

ب نظرم اگه جنین فریز داری انتقال بده خدا بزرگه ایشالا ک این دفعه حتما میگیره و برای عید با نی نی هات سر هفت سینت میشینی😘

elhamiiiiiii# چطوری؟  نیستی؟ tiiiiiiiiitiiiiiiiii# شما هم نیستی! جفتتون بیاد بگید چکار میک ...

سلاممم عزیزم منم خوبم شما خوب باشید 😘۵ شنبه سونو میرم توکل برخدا ببینم وضعیت ضخامت چطور پیش رفته فعلا استرادیول استفاده میکنم دو روزه تخمدانم درد میکنه 🥺

چند بار اومدم خیلی دلم گرفت برای کاربر مادر چیزی نتونستم بگم حرفام هیچ چیزی رو دوا نمیکنه 🥺

تی تی چی شد ازمایش داد ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸