2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
عزيزم اسپرم همسر منم صفر شد كه سيكلمون كنسل شد ولي دكترمون دارو داده حالا شده ٧ميليون استرس نداشته ب ...

چجوری کنسل شد؟شما پانکچر نکردی یعنی؟داروهاتو مصرف میکردی؟

شوهرتون چی بود داروش؟ان شاءالله که زود جواب بگیرید

خداروشکر بازم به داروها جواب داده شوهرتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری کنسل شد؟شما پانکچر نکردی یعنی؟داروهاتو مصرف میکردی؟ شوهرتون چی بود داروش؟ان شاءالله که ز ...

يك دوز امپول ها رو زدم كه دكترمون گفت اسپرم هم فريز كنيد كه رفتيم ازمايشگاه نمونه گرفتن تا صفر ديگه گفت امپولا رو نزن تا تكليف اسپرم همسرت مشخص بشه دكترش اميد پويان هستش داروشم لتروزول با سلن پلاس و ساشه پروكسي ريكس بود 

@تورک_آنا    عزیزم ببخشید مزاحم شدم یه سوال مهم دارم  دکاپتیل واسه ازاد نشدن هست دیگ ...

عزیزم دکا کار مهار رو انجام میده و اویترل فکر کنم برا آزادسازی بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره دیگه  من ازشون پرسیدم که اگه فریز کنم ذوب کنم برمیگرده گفت اینو جنین شناس میگه اگه برگرده ...

ببین خیلییییی بامزه تعریف یعنی انقدر خندیدم حرفاتو خوندم که حد نداره😂کاش پیش هم بودیم انتقالو کلی میخندیدیم😂 

اگه در طول چک کردن عولیکول ستروتاید داده باشن دیگه لازم نیست که دکاپتیل بدن یعنی ؟

نه دیگه هر دو یه جورایی یه کارو میکنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
يك دوز امپول ها رو زدم كه دكترمون گفت اسپرم هم فريز كنيد كه رفتيم ازمايشگاه نمونه گرفتن تا صفر ديگه ...

چند بود قبل اینکه صفر شه؟چه جالب نشنیده بودم سیکلو اینجوری کنسل کنن نمیشد بیوپسی کنه؟البته به نظرم اینجوری بهتره تا بیوپسی فقط بیشتر وقت میبره