2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046770 بازدید | 684548 پست
دريادل جون يه بار انتقال دادم ماه قبل منفي شد، حالا اين سيكلو خودم صبر كردم كه مجبور بودم كمي تقويتي ...

گلم ضخامتت ماه چقدر بود برای انتقال ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام سلام من اومدم با ۳ تا نی نی هام 😍😍فداشون بشه مادر

مبارکه خانمی ان شالله فسقلیا به دلت لونه میکنن خبرای خوش بهمون بدی 🙏🏻🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ب سلامتی انشالله ک دو هفته دیگه دلت حسابی شاد میشه و خوش خبری🙏

سلام بهار جون خوبی ؟ نی نی خوبه ؟؟ 

میگم عزیزم شما قبل عید چطوری ۱۰ کیلو لاغر کردین تا انتقال بعدیتون ؟؟؟

خداجونم شکرت       
سلام بهار جون خوبی ؟ نی نی خوبه ؟؟  میگم عزیزم شما قبل عید چطوری ۱۰ کیلو لاغر کردین تا انتقال ...

قربونت عزیزم خوبیم و داریم دعا میکنیم برای خاله جوناش 🙏

عزیزم من باشگاه میرفتم و خیلی مراقب تغذیه م بودم

دیشب ب دکترم گفت چرا ناف من نزده بیرون 😂 گفت اگه قبلا ورزش میکردی ب خاطر اونه عضله های زیر نافت قوی هستن

وزن کم کردن خیلی تاثیر تو بارداری داره ب قول دکتر هر ۳ کیلو کم کردن ۲۰ درصد افزایش موفقیت بارداری

الهامی جون کاربر مادر ۸۸ منظورتونه؟ چی شده؟  خیلی دلم میخواد ک جویای حالشون بشم

عزیزم رشد فرشته نازش تو شش هفته متوقف شده 😔

بچه ها انتقال به چه شکل صورت میگیره؟  هرجایی فرق داره؟اخه شنیدم یکی میگفت با سونو انتقال میدن اگه اشتباه نکنم، و اینکه آب بخوری موقع انتقال خوبه،

من اصلا نمیدونم چطوریه؟یکی برام توضیح میده؟ممنونم🙏

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
به به  بوی دوقلویی میاد عجب بوی دل انگیزی😍😋

ممنونم بهار جونم😙☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها انتقال به چه شکل صورت میگیره؟   هرجایی فرق داره؟اخه شنیدم یکی میگفت با سونو انتقال میدن ...

برای من بیمارستان عر فان بدون سونو انجام دادن و مثانه ام خالی بود

گفتن فقط موارد خاص رو زیر سونو انجام میدن

خدایا شکرت
😂😂 خدارو شکرر قط شده  بمن شیاف ریزا  دوزش 200 داده شبا یکعدد گفته وازینال  ،شنیدنم ...

براى منم ريز گرد هست دُزش هم ١٠٠ بودش

نه عزيزم حتما بايد واژينال بذارى خوراكى اثر برعكس شنيدم داره

گلم ضخامتت ماه چقدر بود برای انتقال ؟

راستش نميدونم دكترم اندازه نميگه  ولي خب از روز اول استراديول داده بود لابد زياد بوده ديگه

به شما كه نچرال انتقال ميدن نه؟

...
 قدمشون مباااارک..رها جون ایندفعه حتما مامانی...روحیت هم.مثل سری قبل باشه مثبت نگر   &nb ...

فدای تو بشم دوست خوبم چشم حتما ، محتاج دعاتونم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘