2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
ممکنه عزیزم. خیلیا کلی تخمک دارن ولی هیچکدوم جنین نمیشن چون تخمک‌ها پوچ آن. الان کجاش برات جای سوال ...

عزيزم اونجاش برام واقعا عجيبه كه بمن سونوي روز 11 سيكل گفتم 16 تا فولي داري بعد پانكچر گفتن فقط 7 تا تخمك داشتي سه روز بعدم گفتن 7 تا جنين داري!

بالاخره من متوجه نشدم اختلاف 16 و 7 يعني تمخكهاي پوج بودند؟ يا يك تعداديشون جنين نشدن؟ اگه اينطوره پس چرا هيچ جا تعدادشون اعلام نشده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دوستان کسی پروسه انتقال جنین فریز شده از یه مرکز به مرکز دیگه رو میدونه؟

عزیزم تواین تاپیک کاربر@mahikocholo این کار رو کرده بود ازشون سوال کن

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممممم به همگی،منم امروز رفتم دکتر بهم گونال اف داده روزی دو تا تا سه شنبه باید بزنم،امشب سرخوشانه ...

عزیزم آفرین به جسارتت....

دیگه داری مامان میشی و جسارت اولین شرط مامان شدنه.....

دز و اسم داروهاتم با دیگران مقایسه نکن چون قرار نیست مثل بقیه باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم همسر من از اول تير ماه بازنشسته شده البته بنده خدا جوون هست ها ٤٣ سالشه با ٢٢ سال چون سختي كار ...

به نطر من از الان بره بهتره برا جفتتون......نیمه وقته دیگه بقیش ور دلت میشینه در خدمتون😉😀... کار میکنه در خانه....

مرد اگر نشست خونه چند ماه دیگه حال کار رو از دست میده بعد از بازنشستگی...اما باز تو زنش هستی بهتر میدونی😎

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها من خیلی زود رنج و حساس شدم هنوز تو ماه اولم خیلی عصبانی میشم از خودم ک این چ اخلاق بدیه پ ...

عیبی نداره..😊

ما هنو حامله نیستیم زود رنج و حساسیم😉😆.پس طبیعیه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزيزم اونجاش برام واقعا عجيبه كه بمن سونوي روز 11 سيكل گفتم 16 تا فولي داري بعد پانكچر گفتن فقط 7 تا ...

ببین عزیرم همه تخمک ها سالم نیستن خیلی‌هاشون پوچ هستن فقط اون تخمک خوب ها تبدیل ب جنین میشن. وقتی تخمک پوچ باشه به هیچ دردی نمیخوره عزیزم. شما هم لابد 9تا تخمک پوچ داشتی

عزيزم اونجاش برام واقعا عجيبه كه بمن سونوي روز 11 سيكل گفتم 16 تا فولي داري بعد پانكچر گفتن فقط 7 تا ...

ببین عزیزم خب 16تا فولی داشتی...داخل همه فولیها ک تخمک نیست...یعنی بقیش پوچ بوده حالاخداروشکر 7تاتخمک ازت گرفتن ک هر 7تاجنین شده...من خودم تو اخرین سونو تقریبا 37تافولی بود ولی 20تا تخمک ازم کشیدن.ک اونم فقط 6تاجنین شد.چون شوهرم.خیلی ضعیف بود..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انا جون من ماه پیش دهم پریود شدم.این ماه رسیده به بیست و سومو هنوز از پریود خبری نیست! اعصابم خرد شد ...

آخه سارا جون اون شرایط بعد از پانکچری و هایپری که داشتی رحمت طبیعی باشه مثل قبل باید میومدی سوال.....

چقدر به این بیزبون فشار اومد و دارو بخوردش دادی😐یکم زمان نرمال شدنش طولانی تره🤗.......

اثرات دارو خیلی زیاده مخصوصا برای شماهایی که ذخیره بالای 2 هست...مگه خاکستری نبودماه بعد پانکچر هم بالای 15 تا فولی داشت😮

از یه طرف هم خدا هر کاری بخواد میکنه .شاید اون وسط مسطا یه اسپرم پیدا شده😉

@madar88   با تمام وجودم حال الانتو درک میکنم یعنی وقتی اسم از دست دادن بچه و سقط رو میشنوم خد ...

ای وای مگه مادر 88 پست گذاشته؟ کدوم صفحه؟

من بخاطر مریضی پسرم نرسیدم پست ها رو کامل بخونم 

عزیزم آفرین به جسارتت.... دیگه داری مامان میشی و جسارت اولین شرط مامان شدنه..... دز و اسم داروهاتم ...

مرسی آنا جون راستش انقدر مطالب اینجارو خوندم که فکر میکردم بلدم بزنم خودم با اعتماد به نفس اوردیم خونه زدیم البته شوهرمم چون سینال اف داشت بلد بود زدنشو گفت بریم خونه خودت بزن😂حالا من یه سوال دارم مشکل اصلی ما شوهرم بود اونوقت دکتر جنتی براش سینال اف داده بود با اورتومول!نمیشد گنال اف بده؟سینال افم مثل گنال اف اثر میکنه؟

شوهرم این هفته میخواد بره بیمارستان نمونه بده دعا کنید اسپرم مناسب پیدا شه واسه فریز و کار به بیوپسی نرسه اصلا

سلام دوستان من به بد مشکلی برخوردم.من موعد پریودم 8خرداد بود که پریود نشدم و همیشه منظم و سیکلم 28رو ...

خرداد؟

از استرسه اما بازم یه آز بده

خانوما اینجا کسی هست که روز پانکچر شوهرش بیوپسی کرده باشه؟میشه بگین وضعیت شوهراتون روز بیوپسی چجوری بود؟دیگه رانندگی نمیتونن بکنن نه؟باید یکی همراهمون بیاد جمعو جورمون کنه؟😅چون منکه بیهوشی دارم اونم یه طرف دیگه باید بیوپسی کنه