2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
انشالله. همه چی به خوبی پیش میره و عید همون سوال تکراری با یه جواب جدید از طرفت 😁  میگی مامان ...

مرسی عزیزم انشالله 💗💗

والا من 20 تا تخمک داشتم که 7 تا جنین شد ولی هایپر شدن خیلی بده خیلی

انا جون من ماه پیش دهم پریود شدم.این ماه رسیده به بیست و سومو هنوز از پریود خبری نیست! اعصابم خرد شده بس که منتظر موندم 😣 برم دکتر پروژسترون بگیرم زودتر پریود شم؟!تا بیستم سیکلمم نزدیکی نداشتم اصلا که بخام بگم شاید باردارم...چراانقدر تاخیر داره این سری اخه 😩 قبل پانکچر اصلا تاخیر نداشتم..مرتب بود دوره هام

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم از پرنسس من تو خواب ناز..... همین حالا.....

ماشا الله لا حول و لا قوة الا بالله ، خدا بچه هاي گلت رو حفظ كنه آنا جون و خدا حافظ و نگهدار همه بچه ها باشه ، واقعا بچه ها وقتي ميخوابن خيلي خواستني تر ميشن . 😍😍😍

سلام 

امروز روز پنجم انتقالم هست جنین ها بلاست بودن 

چرا هیچ علایمی ندارم ؟ زوده؟ 

اصلا من الان چند هفتمه😥

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

عزيزم دكتر پدي لاك و قطره آد سويسي داد، الان كمي بهتره، همچنين بي خوابي دارم، عملا پنج صبح تا حدود س ...

عزيزم دختر من هم تا ٤ ماهگي خيلي بد ميخوابيد و كلا الان هم خيلي خوش خواب نيست ولي خوب ديگه شبها ميخوابه خدا رو شكر البته براي شير كه بيدار ميشه هنوز ولي الان هم صبح ها زود بيدار ميشه ديگه خيلي زياد بخوابه تا ٨ صبح يه موقع هم تا ٩ خيلي كم ، بعد از ٤ ماه بهتر ميشن معمولا بچه ها و خودمون هم يه جورايي انگار بدنمون عادت ميكنه .

سلام دوستان خوبین؟ من از دیروز آمپول هامو شروع کردم هر روز 3 تا منوپیور  عضلانی و 300 واحد سینا ...

من از شنبه هفته پیش شروع کردم آمپولامو . روزی ۱۵۰ تا گونال . هپارینم میزنم. از دیروز ۲۲۵ تا گونال و ۱ دونه هاش ام جی و ۱ دونه ستروتاید دارم  تا فردا شب ک هاش سی جی بزنم 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم مبارکت باشه انشالله دوره بارداری رو به راحتی سر کنی و یه زایمان راحتم داشته.دعا واسه ما هم بکن

سلام

چشم ممنون

ان شاءالله خدای دوقلوی خوشگل و تپل بهت بده

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
یعنی چی خوب؟؟ اصلا رفتن نمیخواد..... خودت واسه چی بری؟؟؟ بده همسرت دفترچه تو ببره بده داروهارو وا ...

دیشب از ساعت هفت و نیم تا نه و نیم تو مطب بودم

خداروشکر منشی وقت داد و دکتر دارو و نوشت و گفت دو هفته دگ بیا سونوی قلب

دعا کنید برام

بتامو ک دید گفت سه تا نیستن یا یکی یا دوتا

اما ی امپول داد ک تو شکمم میزنم وااااای چقدر میسوزههههه

اناجون پروژسترون چ ساعتی از روز بزنیم بهتره؟

بچه ها من خیلی زود رنج و حساس شدم هنوز تو ماه اولم

خیلی عصبانی میشم از خودم ک این چ اخلاق بدیه پیدا کردم

چرا اینجوریم؟؟

کسی هست مث من حساس و دل نازک شده باشه؟

آره عزیزم فاکتورارو میدادیم ولی چون هزینه ها روی حقوق میومدوهیچ وقت یکجاپرداخت نمیکردن و ماهم استیت ...

دوستم ممكنه اينا مثلا يبار پانكچر رو با سه بار انتقال همون پانكچر واسه خودشون سه نوبت دوره درماين حساب ميكنند؟!

يا نه مثلا تا سه بار پانكچر رو مبنا قرار ميدند

چون بهرحال پانكچر بهمراه دارو الان حدود 8 تومن هزينه داره ولي انتقال حدود يك تومن ميشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم