2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سلام بچه ها منشی دکتر بهم وقت نمیده میگه دوشنبه بیا داروهام تموم شده دستی دستی دارن نی نی ...

برو خودت ازاد بگير چ كاريه

ميفتي خونريزيا خدايي نكرده

ديگه پروژسترون چيه بگير بزن

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
برو خودت ازاد بگير چ كاريه ميفتي خونريزيا خدايي نكرده ديگه پروژسترون چيه بگير بزن

اخه میگم نکنه سر خود هی دارم تمدید میکنم داروهارو از چهارشنبه

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب برو یه دکتر زنان بنویسه انجام بده......

سری پیش چنتا از فاکتور های انعقادی رو به اختیار خودم انجام دادم بچه ها تو این تاپیک و تایپک سقط مکرر دیدن گفتن آ ان آ مثبت تلقی میشه و به احتمال زیاد آنوکسا و اینطور چیزا برام تجویز شه . بردم رویان دیدن گفتن مشکلی نداره و وقتی فهمیدن خودشون این آزمایشو ننوشتن و من خودم اینارو انجام دادن اهمیت ندادن و هرچی هم وارد پرونده کرده بودند خط زدند 

سری پیش دکترم گفت حتی اگه اون آزمایشارو انجام بدی ما نگاه نمیکنیم چون تا ۴ تا سقط یا منفی نداشته باشی ما کاری نمیکنیم 

اصلا یه ذره درک نمیکنن که همسرم آزو اسپرمه تا الان سه بار عمل شده یه جنینم برای ما خیلی مهم هستش 

خیلی بیخیالن با این سهل انگاریشون برای این انتقال منفیم دو بسته جنین یعنی ۶ تا جنینمون هدر رفت 

شاید ۶ تا جنین برای بعضا به راحتی تشکیل شه ولی فقط کسایی که همسراشون آزواسپرمن حس و حال الان منو درک میکنن😭😭😭

خداجونم شکرت       
مامان آینده عزیز.... نتونستم ریپلای کنم..... به خدا دقیقا با هم یه چیزی میخوان..... البته بگما فک ...

آنا جون پستت رو خوندم رفتم توي ابرها و حال خودم رو براي چند ماهه آينده تصور كردم ، واقعا بچه پشت سر هم اين دردسرها رو داره ولي وقتي فكر اين رو ميكني كه به زودي با هم هم بازي ميشن دل آدم آروم ميشه ، من كه فعلا به همسرم گفتم دنبال هيچ كاري نباش تا بچه ها يه كم بزرگ بشن ، همه به من ميگن چطوري ميتوني تحمل كني مرد توي خونه باشه و سر كار نره ولي واقعا به نظر من اصلا هم بد نيست چون خيلي كمكم ميكنه خدا رو شكر . 

سری پیش چنتا از فاکتور های انعقادی رو به اختیار خودم انجام دادم بچه ها تو این تاپیک و تایپک سقط مکرر ...

عزیزم کاش کلینیک و دکترت رو عوض میکردی.......

من با دو تا سقط هر دو دکتری که رفتم اول از هرچیز گفتن آزمایش!البته فکر کنم همه این چیزایی که آنا جون گفته نیستا.بیشترش هست ........

حتی آز پروتئین سی رو تداشتم گفت قبل ای یو ای باید انجام بدی....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها منشی دکتر بهم وقت نمیده میگه دوشنبه بیا داروهام تموم شده دستی دستی دارن نی نی ...

عزيزم خودت برو داروهات رو آزاد بگير من خودم چند بار اين كار رو كرده بودم نسخه قبليت رو به داروخانه نشون بده بهت ميدن دارو رو .

آنا جون پستت رو خوندم رفتم توي ابرها و حال خودم رو براي چند ماهه آينده تصور كردم ، واقعا بچه پشت سر ...

دختر نکن......بزار بره سرکار.........برای خود شوهرت میگما 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم کاش کلینیک و دکترت رو عوض میکردی....... من با دو تا سقط هر دو دکتری که رفتم اول از هرچیز گفتن ...

منم یه سقط تو ۶ هفته و ۴ روز داشتم و یه انتقال منفی 

آره گلم تصمیم خودمم هست از مطب دکتر طرازی برای اسفند وقت گرفتم 

تا ببینم چی پیش میاد 

دوست عزیزم انشاءلله بزودی خبر بارداری شما و بعدشم انشاءلله خبر زایمانت 

دلیل سقط شما چی بود ؟؟؟ با میکرو باردار شده بودین ؟؟

خداجونم شکرت       
دختر نکن......بزار بره سرکار.........برای خود شوهرت میگما  

عزيزم همسر من از اول تير ماه بازنشسته شده البته بنده خدا جوون هست ها ٤٣ سالشه با ٢٢ سال چون سختي كار داشتن بازنشسته شده ، حالا فعلا يه كمي كمك من باشه با دو تا بچه پشت سر هم بعد اگر خواست يه كار نيمه وقت بره بد نيست .

سلام به همگی میبینم که تایپینگ از خوشحالی ترکیده هزااااار ماشالله بهتون مبارک تون باشه  انگ ...

مرسی عزیزم سلامت باشیی....آره آره دیگه من غلط بکنم منفی فکر کنم ...بچم ناراحت میشه😂