2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047011 بازدید | 684567 پست
اخه چه مشکلی مثلا ..انوکسا که میزدم .سرم هم گفت احتیاج نداری .شیاف هم استفاده میکردم ..هیسترو هم رزا ...

بسپار به خدا عزیزم

یه نفر تو همین سایت میگفت با مداومت در زیارت عاشورا همچین مشکلی داشته حل شده

از امام حسین ع بخواه دست رد نمیزنه

اشکم داره میاد

السلام علی الحسین💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه قدمشون..... وای میگم از در خونه رد نمیشدی!!!! نگو چهار نفرم همرات بودن..... پس دو هفته دیگ ...

ممنون انا جونم😘

اره ان شاءالله🤩🤩🤩🤩

انا چون هزار ماشاءالله به دختر و پسر گلت😍😍 چقد معصوم خوابیدن😍😍 خدا براتون حفظشون کنه❤️❤️

والا چی بگم؟ وقتی گوشاشونو بستن چی میشه گفت؟ من نمیخوام بگم دکترم بینقصه ولی مثلا یادمه من با اینک ...

بله واقعا اما انگار حساسیت قضیه رو اینا درک نمیکنن انا جون 

واقعا بعد کارهام یه دعوای حسابی با اینا دارم من حتما 

میگن تو که بارداری دیگه چی میگی 

میگم خودم خودمو باردارکردم بی سوادا 🤣😂😁

عزیزم اگه بیمه داری خوب بده یه دکتر زنان معمولی همین نزدیک خونه تون برات بنویسه..... مثلا بگو یزد ت ...

با اونش مشکل ندارم یه دکتر خانوادگی داریم و مینویسه 

مگه بیمه این ازمایشو پوشش میده ؟

عزیزم یه کارم میتونی بکنی انجام بدی انعقادیارو اگه جوابش مشکلی داشت بعد جواب دارو میگیری سریع..... ...

آها 

اره دیگه انعقادیا اسپرین میخوادو هپارین 

بهت گفتم تو انتقال ماه قبلم خودشن ناکسپرین دادن من گفتم واسه چیه گفت چون توپلی 

خب بازم خوبه اضافه وزن نداشتي، من خيييلي رفتم بالا حدود ١٩/٢٠ تا، الان دارم كم ميكنم. از نظر ظاهري خ ...

سلام دوستان ، بله عزيزم هر كس شرايطش بالاخره فرق ميكنه ، من هم بدم نميومد دخترم بزرگتر باشه و بعد باردار بشم ولي خوب ديگه خدا اينطوري خواست و هزاران بار شكر ، خدا رو شكر من هم شرايط كارم طوري هست كه هم اون سري و هم الان تمام بارداري رو مرخصي استعلاجي بودم و سال ديگه هم كه ٩ ماه مرخصي زايمانم تقريبا وصل ميشه به پايان سال تحصيلي و تابستون و يه طورايي ديگه از آب و گل در اومدن بچه هام و همسرم و همينطور مادرم هم خدا رو شكر كمكم هستن .

ان شا الله شما هم زماني باردار بشي كه هم خودت آرامش داشته باشي و هم دخترت اذيت نشه .