2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
نه عزيزم سركلاژ نشدم سرويكسم زياد هم بالا نبود ٣٢ بود ولي زير ٣٠ باشه خطر داره البته از بعد از سونوي ...

منم ۳۲ ام. دکتر سونو گفت دهانه رحمت هم بسته است عالیه... اما دکتر خودم گفت اگه تا هفته ۱۸ بالا نره سرکلاژ میکنم😐

البته دکتره یه مقدار پولکی هم هست. تو این بیمارستان گرونا هم کار میکنه فک کنم داره تور پهن میکنه برای یک عمل غیر ضروری😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حدودا ۲/۵ ماه مکمل خوردم ولی دها رو یکماه از اونجایی که همه فولیکولا تخمک داشت و کیفیت جنینا Aبود و ...

خيلي عالي بودي به لطف خدا،، ممنون از پاسخت،، انشالله به زودي با يه بتاي درجه يكككككك مياي چشم همه روشن ميشه و دلمون شاد🌹🌹🌹 اونا رو انتقال دادي تا حالا؟؟ قبل از خوردن مكمل ها هم تخمك گرفته بودن ازت كه كيفيتش پايين باشه؟؟. يه سوالم داشتم، به فاصله ي همون سه ماهي كه مكمل خوردي بعدش فوري رفتي پانكچر يا فاصله افتاد؟

...
خدابزرگه عزیزم..معجزه ب ای خیلیا اتفاق افتاده امیدوارم نصیب شمام بشه

بله عزیزم ناشکر نیستم سری پیش با وجود آزو اسپرمی همسرم با میکرو باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشد همونم برام از معجزه پایینتر نبود 

انشاءلله خدا اگه بهم نینی بده مثل یه معجزه شیرین میمونه برام 

حالا خدا نخواست حتما صلاحم نبود که دوروز پیش آزمایشم منفی شد ولی میدونم خدا خیلی بخشنده هستش تو بهترین موقعیت زمانی بهم نی نی میده 

خداجونم شکرت       
نه عزیزم‌فک‌کنم یکشنبه و‌چهارشنبه ها هستند

نيلا دكتر پادمهر ب شما گفت اندومتريوز ميتونه مانع بارداري نباشه؟؟ شما رو هم سونوي سعادت فرستاد؟؟ سونوش خوبه؟؟ دقيقه؟

...
نه عزیزم‌فک‌کنم یکشنبه و‌چهارشنبه ها هستند

واقعا؟

بعدش هرچي تماس گرفتم

جواب ندادن و اشغال بوده

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
منم ۳۲ ام. دکتر سونو گفت دهانه رحمت هم بسته است عالیه... اما دکتر خودم گفت اگه تا هفته ۱۸ بالا نره س ...

عزيزم به چند تا دكتر ديگه هم نشون بده ، سركلاژ هم ريسكهاي خودش رو داره زير ٣٠ نياد فكر نكنم مشكلي باشه .

اوفیییییییش نفسمان بالا آمد😁😍😍😍😍 هی گیر داده بودی به اون هاله صورتی بدبخت نوش جان.... مبارکه

خخخ 

فگ نمیکردم اون هاله این بتا رو بده 

خداروشکر 

الهی شکر 

انشالله قسمت همه

مبارکه مامانی گل .. برا همه منتظرا دعا کن تو میتونی مارو درک کنی . منم دارم گونال میزنم و یه منتظر😀 ...

ممنون عزیزم...انشالله خیلی زود قسپتت یه بتای تپل مپل بشه .عزیزم 

شمام دعا کنین من اینبار بتونم بغل بگیرمش

ممنونم گفتم شاید واسه اینگه تازه انتقال دادم خوب نباشه 

عزیزم توی چند جا خوندم تازه آب لیمو ترش توی آب وآب وسط نارگیل نقش الکترولیت رو دارند وبعد از انتقال خوبه خوردنش

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
مبارکه عزیزم از ته دل خوشحال شدم برات امضات رو که خوندم یاد پارسال خودم افتادم خیلی انتظار سخته منم ...

رهایی😍😍😘😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!