2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به..... میبینم که اثر هاش سی چیه خیلی پررنگه؟؟!!!!! دختر کشتی مارو با اثر هاش سی جیت...... این ...

مرررسی آنا حونم بخدا باور نمیکنم اصلا

ممنون عزیزم

اتفاقا الانم به شوهرم میگفتم نکنه اثر هاش سی جیه😂😂

سلام سلام😍😍😛😍😛من جواب آزم رو گرفتم بتا ۱۵۳۳

سلام خداروشکر هزارمرتبه شکر تبریک میگم 😍😍😍😍

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام انا جان لیموی تازه یعنی لیموترش رومیتونم با اب بخورم

والا فکر نکنم منع خاصی داشته باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرررسی آنا حونم بخدا باور نمیکنم اصلا ممنون عزیزم اتفاقا الانم به شوهرم میگفتم نکنه اثر هاش سی جیه ...

یعنی جرات داری جمله آخرتو تکرار کن......

با ماهیتابم میفرستمت پیش همون هاله خانوم که ناز و قر و قمیش میاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مبارکه عزیزم برات انشاالله بخیر خوشی بغلت بیاد و بارداری خوبی پیش رو داشته باشی 🌹🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم این ایرانیان که صحبتشه همون جای بیمه سلامت اومده.....

واقعا 

اونوقت انقدر خوبه ؟

من شنیدم بیمه سلامت اصلا به درد نمیخوره 

نه به اینکه بیمه نیستیم نه اینکه دلم میخواد برم همه بیمه هارو بگیرم 😂

مبارکه عزیزم از ته دل خوشحال شدم برات امضات رو که خوندم یاد پارسال خودم افتادم خیلی انتظار سخته

منم پارسال همین موقع ها ازمایشم  مثبت شد منم میکرو کردم

یاد خدا آرام بخش دلهاست
چه جالب خدا برات حفظ کنه انشالله به مراد دلتم برسی  منکه انقدر ای وی اف منفی دیدم دلم میخواد ب ...

عزيزم ان شا الله شما هم خيلي زود مادر بشي و به مراد دلت برسي ، عزيزم همه كساني كه توي اين تاپيك باردار شدن روزهاي سخت شما منتظرها رو داشتن من خودم ٦ سال منتظر بودم و ٤ تا آي يو آي منفي داشتم و بعدش هم كه يك بار سقط ولي براي خدا كاري نداره اين بار به راحتي بعد از چند ماه اقدام طبيعي باردار شدم ، روزهاي خوش ان شا الله براي همه دوستان عزيزم و همينطور شما مياد مطمئنم ، يه روزي يه جايي يه كسي يه چيزي صبر داشته باش صبر داشته باش . 😍😍😍😍