2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزيزم من خواهر همسرم ٤٨ سالش هست و ٥ ساله كه ازدواج كرده و اون هم مشكل سن و ذخيره رو داره و يك بار س ...

اه وا قربون دهنت دختر 

راست میگی سونوی دکتر نصر خیلی معروفه 

اتفاقا منکه اولش رفتم ابن سینا بهم کلی ازمایش دادن و گفتن برو سونوی دکتر نصر که فکر کنم روبه روی بیمارستان دی بود

ولی چون تا دخیره منو دیدن گفتن اهدایی و من حالم بد شد وگریه میکردم و شوهرم بهشون گفت واقعا براتون متاسفم این چه طرز برخورده شما اول به من میگفتید من خودم یواش یواش بهش میگفتم‌

اونا هم که دیدن خیلی خراب کاری کردن گفتن ما به خاطر خودتون میگیم که معطل نشید همش سه درصد امکان موفقیت داره ارزش نداره شوهرم گفت واسه شما ارزش نداره واسه خانم من خیلی هم ارزش داره 

منکه داشتم همینجوری گوله گوله اشک میریختم دقیقا نمیدونم چیا به هم میگفتن اینارو شوهرم بعد دقیق تعریف کرد 

بعدش بهش گفته بودن که خوب حالا چیزی نشده که باشه انجام‌میدیم این ازمایشاتو بدین و برین سونوی دکتر نصر 

که دیگه من انقدر بدم اومد ازشون کلا یادم رفت 

ولی کاشکی میرفتم اون سونو 

توی این نیکان خودشون تهرانی و صالحپور سونو کردن اصلا اثر فشاری رو بررسی نکردن خودم دیروز گفتم بهشون ببین تاثیر داره یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه چهارشنبه هم بود، خب ميگفتي كه با پادمهر ميخواي كه دقيق برات با خودش وقت ميزاشتن

هول شده برده  

نميدونم چرا به ذهنم نرسيد

بعدش كه قطع كردم يادم اومد

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
سلام سلام😍😍😛😍😛من جواب آزم رو گرفتم بتا ۱۵۳۳

ای جان عزیزم مبارکت باشه😍😍😍 واسه ما ها هم دعا کن😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خواهش ميكنم عزيزم ان شا الله تونسته باشم كمكي بهت كرده باشم ، اسم دخترم مهرسا هست عزيزم .

ای جان 

معلونه که کمک میکنی هم شماهم همه دوستان 

خدا شما عزیزان رو حفظ کنه 

من خودم با اینکه چیزی بلد نیستم ولی به هر حال از صفر کیلومترهایی که میان نیکان یه کم وارد ترم همش دارم توضیح میدم شوهرم گفت والا تو مشاوره سه هستی اخه دوتا مشاوره داره 🤣😂😁

گفت تو کاملترو بهترو مهربونتر از اونا به مردم توضیح میدی گفتم خوب گناه داریم هممون هر کی هر چی بلده بگه به بقیه بهتره 

راستی اسم دخترتم قشنگه منم  اسم دخترم درسانا دوست دارم اگه بیاد 

سلامت باشی عزیزم ممنون ..حتما انشالله زود دامنتون سبببزز بشه

عزيزم مبارك باشه

ان شاالله به شادي و دلخوشي نه ماه بگذروني و تو بلغت بگيريشون  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
ای جان  معلونه که کمک میکنی هم شماهم همه دوستان  خدا شما عزیزان رو حفظ کنه  من خود ...

بله عزيزم واقعا همه يه پا متخصص زنان شديم ، من خودم هم از توي اين تاپيك خيلي چيزهاي زيادي ياد گرفتم الان دكترها نميدونن كه با آدمهاي ناآگاه مواجه نيستن فكر ميكنن ما هيچ چيز رو نميدونيم .

ان شا الله درساناي شما هم به زودي مياد توي خونتون و ميشه چشم و چراغ خونتون . عزيزم ما تلاشمون رو ميكنيم ان شا الله خدا خودش كمك كنه به همه .

من حتي به خواهر همسرم هم كه بعد از اون آي وي اف كه نتيجه نگرفته بود ديگه دنبال درمان نرفت گفتم شما تمام تلاشتون رو بكنيد كه بعدا پشيمون نشيد حتي برادر شوهرم براي خواهرش مثال من رو زده بود كه رفتم دنبال درمان و نتيجه گرفتم و خودش رفت براي خواهر همسرم از دكتر نصر وقت گرفت ، خدا خودش گفته از شما حركت و از من بركت .

سلاااااااممم مبارکههههههههه خیلی خوشحال شدم برات خیلیییییییییی چه بتای تپلی ماشالله  ...

مممون عزیزم سلامت باشی..

آره تپله ولی خب جنینامم بلاست بودن فک کنم طبیعیه

اونجوری که دیگه از خوشی میمیرم 

امروز سکته رو زدم

واقعا  اونوقت انقدر خوبه ؟ من شنیدم بیمه سلامت اصلا به درد نمیخوره  نه به اینکه بیمه نی ...

عزیزم یه زمانی سلامت مثل تامین اجتماعی بود از نظر داروهای ناباروری خیلی خوب بود بعد دیگه ظاهرا هر جایی قرارداد نداشت.....

اما ظاهرا ایرانیان جاشو گرفته و اکثر مراکزم باهاش قرارداد دارن.....

وگرنه نسبت به بیمه های تکمیلی تپل و بعضی بیمه ها قابلیتی نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حالا عزيزم يك سر هم سونوي دكتر نصر بري ضرر نداره بله ساختمان پزشكان دي روبروي بيمارستان دي هست .

بله اونو که صددر صد میرم 

ولی یه چیزی کارهای ای وی افشم ایشون پیش خود دکتر نصر انجام داده ؟