دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدابیامرزهمه رفتگان رومنم قبلا خیلی برای برادرم بی تابی میکردم چندوقتیه همش باخودم میگم جای اون خیلی ...
خدا رحمتشون کنه خدا صبر خانم زینب رو بهتون بده ، دقیقا منم به خاطر خودم گریه میکنم که دلتنگی و بی قراری امونم نمیده وگرنه حتما جایگاه اونا خیلی بهتر از ماست
محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است
خدا بهت صبر بده عزیزم🌹منم پدر عزیز دلمو سه ماه پیش از دست دادم و ثانیه به ثانیه بیادشم و قلبم براش ...
من هنوز باورم نشده وقتی خونه خودمم میگم آقاجونم خونست پنجشنبه ها که میرم خونشون همش احساس میکنم مغازه است الان میاد ولی سر خاکش که میرم نمیتونم خودمو گول بزنم اونجا میفهمم چقدر تنها شدم
محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است