2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
خواهش عزیزم...آره خانوم خیلی خوش اخلاق و خوبیه..حتی سر انتقال اول آیت والکرسی خوند..بعدم بهم گفت آرو ...

عه پس حتما این سری که میرم درخواست میکنم فیروزآبادی برام انتقال بده البته خدا کنه قبول کنن غر نزنن بگن هرکی باشه و فلان واین حرفا. راستی دفعه قبلی کدوم دکتر انتقال دادا واست؟ 

سلام سلام😍😍😛😍😛من جواب آزم رو گرفتم بتا ۱۵۳۳

مبارکه مامانی گل .. برا همه منتظرا دعا کن تو میتونی مارو درک کنی . منم دارم گونال میزنم و یه منتظر😀😁😁

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزيزم واقعا همه يه پا متخصص زنان شديم ، من خودم هم از توي اين تاپيك خيلي چيزهاي زيادي ياد گرفتم ...

بله واقعا درسته 

ولی میگم سنشون زیاده تخمک از خودشون بوده یعنی 

اگه اینجوری باشه من خیلی امیدوار میشم 

ای جان  معلونه که کمک میکنی هم شماهم همه دوستان  خدا شما عزیزان رو حفظ کنه  من خود ...

عزیزم پس انشالله سال دیگه درسانا جون بغلته و بعدشم خواهر یا بردارش سورپرایزتون میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه نوع بیمه هست ؟ مثلا مثل ایران و البرزو اسیا ؟ بازنشستگی هم داره ؟ یا فقط درمانیه؟  بعدشم م ...

اول  باید ببمه تامین اجتماعی باشه و بعد بری زیر مجموعه بیمه های  تکمیلی

اما بیمه ایرانیان فقط واسه درمان هستش

مبارکه عزیزم از ته دل خوشحال شدم برات امضات رو که خوندم یاد پارسال خودم افتادم خیلی انتظار سخته منم ...

ممنون عزیزم ..خداروشکر 

واقعا امتظار سخته

الهی که خیلی زود همه منتظرای تاپیک با بتای تپل خوشحالمون کنن

تامین اجتماعی و بیمه اختیاری بهتره از ایرانیان درسته ؟

والا نمیدونم.....

ایرانیان دوستان تعریفشو میکردن.....

بیمه اختیاری نمیدونم چه امتیازایی داره.....

ما بیمه تامین هستیم بعلاوه تکمیلی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com