2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
یعنی سری قبل بدنت به گونال جواب نداده میگی چرا این سری بازم گونال داده؟ خوب سری قبل برا مهار چی داش ...

راستی دیگه اصلا به من گونال ندادن 

فقط سری اول که هیچی فولی نداشتم داده بودن

سری دوم لتروزول بود که یه جنین شد و منفی

این سری هم باز لتروزول خودم خوردم رفتم 

سری قبلم خودم گفتم بنویسید 

تازه یه کمی هم حس کردم حرصشون گرفته که من رفتن یع دکتر دیگه لتروزول گرفتم 

والا خوب خانم که هیچوقت تشریف نداره منم روز سه پری داشت میگذشت 

اینا که دلشون نسوخته من ذخیره ام داره صفر میشه نمیاونم بایستم  ببینم اینامیخوان چکار کنن 

خوب عزیزم مثل ما به قضیه نگاه نمیکنن..... منم بار آخرم میگفتم نمیخوام حتی یه چیز کوچولو بدون بررسی ...

خیلی خیلی دردناکه واقعا

راستی انا جون ما همش از شما سوال میکنیم ولی در مورد خودت نپرسیدم  الان به سلامتی نی نی داری؟  😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم با این حسی که بهت دادن حتما پیش یه دکتر دیگه برو چون من شخصا اگه انقدر بی اعتماد بشم به دکتر ...

البته واسه فیبروم که حتما باید یه دکتر دیگه برم 

چون یه خانم دیگه هم بود فیبروم داشت من پرسیدم که خودشون انجام میدن ؟ گفت که گفتن بیهوشی کامله باید بری اتیه یا طالقاتی گفتم خوب خودش میاد گفت باور میکنی نشد بپرسم 

راست میگه سوال میکنی زورشون میاد جواب بدن 

ولی در مورد ای وی اف باید همین جا انجام بدم متاسفاته چون همه ازمایشات رو اینجا دادم و پرونده ام اینجاست 

درضمن ابن سینا کلا به من گفت با این ذخیره باید اهدایی بگیری پس اونجا هم منتفیه 

تازه از سونو اومدم بازم سیکلم کنسل شد و ضخامتم ۴ بودش روز دهم سیکل . دکتر برا فردا برام هیسترو دادش . تو هیسترو چ معلوم میکنه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

آناجون سلام

من امروز جواب انتقالمو گرفتم که منفی بود

راستش مرکزی که رفتم یزد بود ولی یه سری آزمایشات خیلی خیلی پیش پا افتاده گرفتن مثل ایدز و هپاتیت و تیروءید و اینجور چیزا

یبار تو همین تاپیک بود اتفاقی راجع به یه سرمی خوندم که قبل انتقال بعضیا میزنن

میشه بگی قبل انتقال بعدی باید چه آزمایشایی بدم؟ اخه فردای انتقالم رگه های خون قرمز دیدم، فک میکنم بدنم پسش زده جنینارو

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
سلام دوستان تبریک به مامانای جدید، الهی که ۹ماه بارداریشون به راحتی وبی دغدغه بگذره دوستاییم که من ...

👍👍👍👍

حرفتون هزار درصد درسته❤️

بی نهایت مورد دیدم که وقتی بیخیال شدن و استرس رو از خودشون دور کردن باردار شدم

خودمم واقعا قبولش دارم ولی تو اینکه چجوری فکر و خیال نکنم حواسمو پرت کنم استرس نداشته باشم موندم! واقعا کار سختیه اما اگه بشه قطعا جواب میده😊

البته واسه فیبروم که حتما باید یه دکتر دیگه برم  چون یه خانم دیگه هم بود فیبروم داشت من پرسیدم ...

درناز جون واسه فیبروم فقط و فقط با آصفجاه مشورت کن هر۰ی اون گفت همون کن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
به سلامتی عزیزم..... انشالله یه دختر مامانی و ملوس و سالم به زودی میاد به داداشش ملحق میشه..... در ...

ممنون عزیزم از دعای شما

آره درست گفتی خواهر گلم.....

فقط آنا جون آزیترومایسین هم گفت روزی دوتا بخور😇گفت خارش و سوزش نداری؟گفتم نه

به نظرت اثر منفی نمیزاره؟😟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
تازه از سونو اومدم بازم سیکلم کنسل شد و ضخامتم ۴ بودش روز دهم سیکل . دکتر برا فردا برام هیسترو دادش ...

عزیزم حتما خیریتی داره  که ما بیاطلاعیم ازش.....هیسترو میخواد رحمت رو دقیق بررسی کنه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم حتما خیریتی داره  که ما بیاطلاعیم ازش.....هیسترو میخواد رحمت رو دقیق بررسی کنه

خوب اگه چسبندگی باشه و برش داره دیگه درست میشه ؟ میگه دیواره ک نازک شدش بر اثر کورتاژ خفنی بودش ک داشتی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب اگه چسبندگی باشه و برش داره دیگه درست میشه ؟ میگه دیواره ک نازک شدش بر اثر کورتاژ خفنی بودش ک دا ...

خشن

خوب اگه چسبندگی باشه و برش داره دیگه درست میشه ؟ میگه دیواره ک نازک شدش بر اثر کورتاژ خفنی بودش ک دا ...

اره عزیزݥ  ممکنه بخاطرکورتاژت بوده....پیش کی کورتاژ کردی؟

اره عزیزݥ  ممکنه بخاطرکورتاژت بوده....پیش کی کورتاژ کردی؟

پیش چوبک کاش نمیکردم ترسوندنم ک اگه نکنی برات بده منم انجام دادم . الان دکترم گفت ک نباید میشدی

من از وقتی اومدم خونه همش سر پام و در حال کار چون پسرم چند روز حالش خوب نیست یه سردرد اڌیت کننده داره فکر کنم از سرماخوردگی یاگرفتگی سینوس باشه....فردا باید برمش آزمایش دکتر گفت اول ازمایش بعد دارو....شانس ندارم برای مراقبت بعد ای یو ای...