2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

من دو ساعت دیگه میرم مطب برا تزریق(ای یو ای )

برام دعا کنید نمیدونم چرا اینبار استرس دارم دفعه قبل خیلی بیخیال بودم....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه عزيزم من بارداري قبليم با آي وي اف بود خانمي .

عزیزم😍😍چقد امیدوار شدم

شوهرم همیشه میگه من دوتا آرزو دارم یکی اینکه حالا که قدم تو این راه گذاشتیم موفقیت آمیز باشه..یکیم بارداری بعدی طبیعی باشه

منم همیشه میگم به مورد دومی خیلی فک نکن بعد تو ذوقت نخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما بارداری قبلیتون طبیعی نبوده؟؟

ماهیرخ دختر ما منتظر جواب مثبت آزت هستیم😍 بعد تو هی میگی یه هاله انداخته.....دختر چرا امروز نرفتی آز بدی🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم😍😍چقد امیدوار شدم شوهرم همیشه میگه من دوتا آرزو دارم یکی اینکه حالا که قدم تو این راه گذاشتی ...

عزيزم خيليها اينطور ميشن مثل آنا جون ، براي اينكه ديگه آدم بي خيال ميشه و هيچ استرسي نداره ، من كه همون اول بارداري رفتم درمانگاه فرهنگيان برام مرخصي استعلاجي بنويسن دكتر اونجا بهم گفت اكثر آي وي افيها همينطور ميشن . ان شا الله براي همه و همينطور شما از اين معجزه هاي شيرين اتفاق بيفته . 😍😍😍

ماهیرخ دختر ما منتظر جواب مثبت آزت هستیم😍 بعد تو هی میگی یه هاله انداخته.....دختر چرا امروز نرفتی آ ...

هیشکی نبردم😐هرچی گفتم گفتن نه فردا

راهشم دور بود خودم برم

امروز زود گذشتا .حالا فردا تا عصر بشه چهار روز میگذره

من دو ساعت دیگه میرم مطب برا تزریق(ای یو ای ) برام دعا کنید نمیدونم چرا اینبار استرس دارم دفعه قبل ...

عزيزم ان شا الله كه همه چيز خوب پيش ميره ، فكر كنم شما هم يك بچه داريد ؟ به خود فرزندتون بگين براتون دعا كنه ، من كه هميشه به همه ميگم دخترم خودش دعا كرده زودي از تنهايي در بياد ، قبل از بارداري اولم ما خيلي حرم امام رضا ميرفتيم شايد بعضي وقتها سالي ٣ بار هم ميشد ولي ٦ سال طول كشيد تا امام رضا واسطه بشه بين ما و خدا ولي دخترم يك ماه قبل از بارداري الان من رفت پيش امام رضا و خودش از خدا خواست و به يك ماه نكشيد كه خدا حاجت دلش رو داد . 😍😍😍

عزيزم خيليها اينطور ميشن مثل آنا جون ، براي اينكه ديگه آدم بي خيال ميشه و هيچ استرسي نداره ، من كه ه ...

انشالله انشالله😍😍😍بارداریتونم مبارک انشالله با دلخوش و تن سالم بغل بگیریش

عزيزم... ميدونم خيلي ضربه بدي بود... سعي كن زودتر خوب شي چون هر روز سختي و زحمتش بيشتر ميشه از پا در ...

آخی عزززیزم. خیلی ناراحت شدم . ان شاءالله که شما هم هر چه زودتر خوب خوب بشی. واقعا که درست میگی هر چی پیش میرن زحمتشون هم بیشتر میشه 

هیشکی نبردم😐هرچی گفتم گفتن نه فردا راهشم دور بود خودم برم امروز زود گذشتا .حالا فردا تا عصر بشه چ ...

من وقتي بيبي چكم روز ٨ يا ٩ انتقال بود مثبت شد خودم توي خونه تنها بودم و البته آزمايشگاه هم نزديك خونمون بود تندي رفتم آزمايشگاه و جواب آزمايشم مشكوك بود .

مرسی عزیزم والله نمیدونم ولی استرس نداشتم یهویی پام پرید  راستی دریا دل جون یه سوال تا اونجایی ...

عزیزم منم تنها بودم و کسی پیشمون نبود.....

اکثر کارارو همسرم انجام میداد ولی بعد چند روز خودممغذا درست میکردم و کارهای سبکو انجام میدادم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی گلم  بله عزیزم آنتی تی پی او بالا نشون داده و گرنه همیشه تو آزمایشات تیروئیدم چک میشد مشک ...

عزیزم بله تاثیر داره رو منفی شزنات.....

حالا بسته به شرایط پردنیزولون یا حتی ممکنه سرم هم داشته باشی.....

با یه ایمونولوژ که تو مرکز ناباروری کار میکنه هم مشورت کنی بد نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منم مفاصلم درد دارن..... هنوز فرصت نکردم دکتر برم..... حتی مفاصل انگشتامم درد میکنن.....

آخی گلم. واقعا با این بارداری های سختمون این مفصل درد هم معضلیه. ان شاءالله که خوب خوب بشین