2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام من امروز رفتم سونو دکتر سعادت برای اندومتریوز ولی بلد نبستم عکسشو بزارم ببینید

عزیزم کادر پایین که پست مینویسی عکس یه کوهه اونو بزنی و بری رو لینک میتونی عکسو آپلود کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا حفظ کنه دخترت رو......انشاله زود زود دلت بیشتر شاد بشه با اومدن نینی. ......از خدا میخوام دختر ...

ان شاء الله ان شاء الله

❤❤❤❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خيلي عزيزي شما، ان شاءالله زندگي شما و بقيه دوستامون هر روز پر از معجزه هاي شيرين باشه خاله قربون ش ...

۲۲ مهر شد تولد پسرم....

فکر کنم دخترت زودتر به دنیا اومد دقیق یادم نیست....

خدا فرشته نازنینتو حفظ کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به زودی دنبال وروجکت با اون پاهای تپلش میدویی که دکمه های بادیشو ببندی و نمیذاره و میگه خودممم ...

اناجون چه قدر بر اين صحنه اي كه گفتي اشك ريختم واااي خدايا انشالله ب زودي اون روزو ببينم

...
آنا جان سلام...من سرما خوردم یکشنبه زنگ زدم ب کیشانی گفت لوراتادین میتونی بخوری فکر کنم قرص سرما خور ...

والا عزیزم من که ذات الریه کردم تا دلت بخواد دارو داشتم فقط یادمه دیفین هیدرامین رو دکتر گفت نخورم به جاش پروسپان بخورم.....

من سرماخوردگیارم نخوردم چون استامینوفن داشت.....

من بیشتر همون آنتی بیوتیکا رو خوردم با پروسپان که خلط آوره....

یکیم بینیمو با سرم شستشو میدادم.....

بچه ها ب نظرتون لباس ضد امواج بارداری خوبه؟؟ کسی استفاده کرده؟

!!🤓🤓🤓

چقدر من عقب افتادم اولین بار شنیدم اسمشو 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من سه شنبه هفته قبلی شبش هاش سی جی زدم بی بیام هاله داره ولی مشخصه هاا.بنظرتون مثبته؟؟؟فردا آز دارم.

گفتم که مامانی عزیزم....

سلام عزیزم خوبی نینی خوبه مشخص نشد جنسیتش چیه🤗 مامان سبحان من فکر کنم ماها بچه دار هم بشیم بازهم ا ...

آمین.....

خدایا این خونه رو ازمون نگیر و توشو پور شادی بکنننننننن....

عزیزم به زودی دنبال وروجکت با اون پاهای تپلش میدویی که دکمه های بادیشو ببندی و نمیذاره و میگه خودممم ...

چه قدر ذوق كردم از اين پستت ان شا الله قسمت همه بشه .

واقعا با اين لباس پوشيدن و پوشك كردنشون داستاني داريم دختر من كه با سرعت نور فرار ميكنه و هزار كيلومترم شده براي خودش تند تند ميره  ، بعد يه موقعي كه ميخوام بغلش نكنم بهش ميگم خودت بيا وقتي ميخواد نياد ميشينه گريه ميكنه و يك سانتيمتر هم جلو نمياد  .

سلام عزيزم چقد يادت بودم اين چند روز، خوبين؟ پدي لاكت واقعا داروي خوبيه بارداري به سلامتي ؟

عزیزم خبر نداشتی؟؟؟

مامان سبحان رو دست من بلند شد....

برا دختر ۸ ماهش رقیب داره میاد به سلامتی.....

معجزه خدا تو دلش خونه کرده.....

خب خدا را شکر.ممنون گلم. دخترم هم خوبه . اونم رفلاکس داره ولی شدید نیست. امپرازول میخوره و پدی لاکت. ...

عزیزم منم مفاصلم درد دارن.....

هنوز فرصت نکردم دکتر برم.....

حتی مفاصل انگشتامم درد میکنن.....