2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
عزیزم حتما گریه کن ... منم انتقال منفی شد یک هفته گریه کردم بعد خودمو جمع و جور کردم و اولین کار از ...

نمیخوام جلو مامانم گریه کنم بنده خدا ناراحت میشه خیلی اصرار کردم که بره و حالم خوبه ولی گوش نداد کاش مامانم و همسرم میدونستن که دلم یه دل سیر گریه میخواد 

از دکتر طرازی وقت گرفتید چند وقت بعد بهتون وقت داد ؟؟؟

سری اول براتون آزمایش ایمنی انعقادی رو نوشت ؟؟ 

ما یه بسته جنین تو رویان داریم بنظرتون میشه از همونا استفاده کرد ؟؟؟

خداجونم شکرت       
بله همسرم آزو اسپرمه  سه بسته جنین داشتم که دوتا بسته رو این سری باز کردن  فقط یه بسته ج ...

اشکال نداره بازم خداروشکر جنین تشکیل شد شوهر منم باید تسه کنه پانکچر،پناه برخدا ببینیم چی میشه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه منظورت آزمایش بارداریه امروز دادم منفی بود  ولی قبل انتقال چند تا از فاکتور های ایمنی رو د ...

متاسفم عزیزم ببخشید متوجه نبودم منفی شدی

به بعضی دکترا برمیخوره ازشون بخوای آزمایش بنویسن بفکر ما نیستن کلی وقت و استرس و  هزینه کردیم  بعد منفی میشیم ،باید خودمون بفکر باشیم 

واسه من همون اول یه سری آزمایشای ایمنیو اینارو نوشت با عکس رنگی،البته بهش گفته بودم یه بار بارداری شیمیایی داشتم ،در کل تا الان به نظرم خوب بوده همه چیو دقیق بررسی میکنه و برای مریضاش خوب وقت میذاره،با حوصلست

منم خشکشو مبخوردم.... آناناس رو نمیدونم..... اگه اینا جواب ندادن ماساژ رکتال با روغن زیتونم معجزه ...

ماساڙ رکتال چیه وچجوریه؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوستاي گلم خواهش ميكنم اگر نكته اي ميدونين كه بگين من از اين سردرگمي دربيام، دريغ نكنين،، ...

برای تقویت نرو پاکروش 

اصلا به حرفت گوش هم نمیده چه برسه بگه چیکار کنی بهتره

ولی اگر مشکل سقط یا ناشناخته ایی داری پاکروش مطمئن هست

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها من امروز لک دیدم قرص ال دیمم شنبه تموم شده حالت فردا میخوام زنگ بزنم همون فردا نوبت میده بهم دکتر طر ازی؟ چون فقط فردا مطبه منم که هنوز پریودم شروع نشده لک میبینم،گیج شدم

میخواستم شنبه زنگ بزنما دیدم علائم پری ندارم گفتم شاید حالا حالا ها شروع نشه🙈

راستی سونو واژینال میکنه همیشه؟

دقیقا برای ریزش مو می خوام بزنم. خیلی ازش تعریف شنیدم. من چون دوتا بیهوشی به فاصله یک ماه داشتم موها ...

نمیدونم رو انتقال تاثیر داره یانه.ولی فکنکنم گرمی اون تاثیری رورحم داشته باشه.

راستی نحوه استفاده ر به منم  میگین؟؟ میخواین باحناقاطی کنین بذارین سرتون؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام بچه ها

آنا جون بهت تسلیت میگم داغ دوست خیلی سخته ان شالله روحش شاد باشه

شما میدونید کیت تخمک گذاری تو دوره ای که کلومیفن مصرف بشه جواب حقیقی میده یا تحت تاثیر کلومیفن میشه؟

و اینکه اگه کیت تخمک گذاری دوخط پررنگ بشه نمیشه سایز فولیکول رو متوجه شد؟

مثلا پررنگ بشه بفهمیم سایزش چنده و نرماله یا نه

السلام علی الحسین💖
سلام دوستای گلم  من 1 دی سه تا جنین ۵ روزه انتقال دادم و امروز آزمایشم منفی شد  چون گوشی ...

دوستم ناراحت شدم برات

حتما برسی بیشتری کن که انشالله سری بعدی حسابی خوشحالمون کنی امیدوارم خدا برات معجزه کنه و ۲قلو باردار شی تا ناراحتی الان جبران بشه و از دست این دکترها و داروها نجات پیدا کنی

غصه نخوری ها ... وقتش نبوده مطمئن باش بهترش در انتظارتِ دوست عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم کیوی خیلی خوبه روزی سه تا دونه بخور  من با الو بیشتر یبوست میشم

دقیقا منم الو ولواشک میخورم گلاب به روت دلپیچه میگیرم ولی نمیتونم برم دستشویی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چند روز سردی اصلا نخور و اب زیاد ولرم همراه با برگه زرد الو بخور یبوست رو با آب ولرم ، کیوی ، الو ...

ممنون گلم ،،،اینا رو انجام بدم ببینم برطرف میشه،،،،من باقرصای گیااهی برگ صنا یبوستم برطرف میشه منظورم اینه بیشتر وقتا از این قرص کمک میگیرم

نمیخوام جلو مامانم گریه کنم بنده خدا ناراحت میشه خیلی اصرار کردم که بره و حالم خوبه ولی گوش نداد کاش ...

من اول دی  زنگ زدم  برای وسط بهمن وقت داد ولی من همون موقع رفتن کلینیک پیش ایشون ویزیت شدم و برام ازمایشا رو نوشت  و بهشون گفتم میخوام بیام مطب دیگه اونم گفت جواب ازمایش اومد بیا   منم زنگ زدم به منشی گفتم  برای آخر دی وقت داد   حالا منتظر جواب هستم   تو این مدت هم ویتامین داد  من فقط یه جنین برام انتقال دادن که روز 11خونریری کردم