2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستاي گلم خواهش ميكنم اگر نكته اي ميدونين كه بگين من از اين سردرگمي دربيام، دريغ نكنين،، ...

عزیزم تا جایی که من از پاکروش میدونم تورو تقویت نمیکنه تا انتقالتو جای دیگه بدی...ببین پاکروش برای شروع یک سیکل جدید از 0 بری پیشش عالیه...ولی تو که میخوای تقویت بشی و جنینای خودتو انتقال بدی به نظرم با یه دکتر دیگه باش یکی از دکترای مرکزت که خوبن رو برو مطبش...تقویت بدنتم واقعا چیزی نیست که دکتر برات معجزه کنه...فقط خودت باید هوای خودتو داشته باشی...دکترارو که میشناسی زیاد دلسوزی ندارن....ولی برای مکمل گرفتن و اینا خوبه بری پیششون قبل انتقال

سلام بچه ها آنا جون بهت تسلیت میگم داغ دوست خیلی سخته ان شالله روحش شاد باشه شما میدونید کیت تخمک ...

قرص رو کی تموم کردی؟

اگر روز ۶ تموم شده باید از روز ۹ تا روز ۱۴ یک روز در میان یا در نهایت تاخیر ۲روز در میان نزدیکی داشته باشید

کیت با قرص تحریک تخمدان همخوانی نداره و کاذب نشون میده پس استفاده نکن.

درباره سئوال دوم تون هم پر رنگی خط به سایز و تعداد بر نمیگرده کار کیت تخمک گذاری اینه که میزان حدود ۲برابر شدن هورمون lh رو به شما گوشزد کنه 

همه تو خون و ادرار Lh دارن ولی یکی دو روز قبل تخمک گذاری ال اچ ۲ تا ۵ برابر میشه و رو کیت اثرش رو میزاره و شما متوجه میشی که به  تخمک گذاری نزدیک میشی.

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نمیخوام جلو مامانم گریه کنم بنده خدا ناراحت میشه خیلی اصرار کردم که بره و حالم خوبه ولی گوش نداد کاش ...

من به مامانم نگفتم  میدونم اونا بیشتر ناراحت میشن  من وقتی خونریزی کردم دخترم نمیدونی چقدر گریه کرد خیلی ازم مراقبت کرده بود  روزهای اول انتقال از خواب می پری

گریه میکرد میگف خواب دیدم منفی شد. خدا خودش اینبار رحم کنه برا دعا میکنم انشالله صاحب یه دوقلو سالم بشی   

وای اره مچ دستم اگ کف دستم پهن نبود النگو سایز 1 میخورد....😁 نمیدونم واله چرا گفت منع شم

عزیزم مجدد خودت رو برسی دقیق کن ، اگر اشتباه عمل کنی بدن واکنش بدی نشون میده و خوب نیست ها...همه چی قاطی پاتی میشه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نه آرامبخش نداشتم  کلا ریلکس بودم یعنی موقع معاینه هم اذیت نمیشم ولی نمیدونم چرا تا جنینارو تو ...

جنین داری؟ بنظر من نی نی جون با یکی از دکترای رویان مطب دارن و آمار مثبتشون بالاست برو ویزیت شو کامل بررسی بشی

ای جانم چه دختر نازو غمخواری...چند سالشه؟ خدا همیشه نگهدارش باشه💕💕😍😍😍

عزیزم رفته تو 10سال . سلامت باشی گلم  والله از همسرم بیشتردلداری میداد . شوهرم فقط میگفت محکم باش چیزی نشده  ولی دخترم نازم میکرد میگفت غصه نخور خدا رو شکر منو داری   

نه آرامبخش نداشتم  کلا ریلکس بودم یعنی موقع معاینه هم اذیت نمیشم ولی نمیدونم چرا تا جنینارو تو ...

سلام عزیزم امیدوارم بزودی دلت شاد بشه ، دقیقا منم انتقال قبلم که منفی شد همین مشکلو داشتم ، خیلی اروم بودم ولی وقتی جنین انتقال دادم پاهام پرید خیلی برام عجیب بود 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
همش خدا رو شکر میکنم فقط ناراحتم که تنهاست بچه 

ناراحت نباش بالاخره از تنهایی در میاد مهم اینه همین الانشم شاد باشه به خاطر اونم که شده باید قوی باشیدو جو خونه رو شاد کنید،الان خونه ی شاد براش از هزارتا خواهربرادر بهتره